2777
2789
عنوان

دعوا با خانواده

123 بازدید | 6 پست

امروز راجع به یه موضوعی با پدرم بحثم شد و خیلییی عصبانی شد بهم میگه وقتی صدات کردم خوب جوابم رو ندادی بی احترامی کردی هفته پیش هم دعوامون شده بود هنوز سرسنگین بود باهام که دوباره هم دعوا شد البته هفته پیش من واقعا درست صحبت نکردم یه لحظه صدام رفت بالا....اما اون بیش از حد عصبانی میشه سر موضوع کوچیک فحش میده میگه خواهر برادرات از تو بهترن از اولم همینطوری بی تربیت بودی...

بنظرتون حتی اگر اشتباه از من بوده درسته انقدر داد و بیداد بشه؟؟وقتی یه دعوای کوچیک هم میشه پدرم انقدر بزرگش میکنه که حس میکنم رابطه امون کمرنگ تر شده نسبت به قبل

مدتی است یادمان رفته پسری مانده از تبار علی(ع)💚  روزی تو خواهی آمد از کوچه های باران🌧️     تا از دلم بشویی غم های روزگاران❤️  “سنصلی فی القدس ان‌شاءالله„🇵🇸🤍   ایشالا روز واقعه بهونه گیر نشیم ایشالا جا نمونیم از سپاه کربلا.... 

لطفا نظرتون رو بگید🥲🥲

مدتی است یادمان رفته پسری مانده از تبار علی(ع)💚  روزی تو خواهی آمد از کوچه های باران🌧️     تا از دلم بشویی غم های روزگاران❤️  “سنصلی فی القدس ان‌شاءالله„🇵🇸🤍   ایشالا روز واقعه بهونه گیر نشیم ایشالا جا نمونیم از سپاه کربلا.... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من حق رو میدم به پدرتون.جدیدا بچه ها خیلی بی ملاحظه شدن.

آخه شما که ندیدید کل ماجرا رو حتی اگر من بی احترامی هم کرده باشم لازمه آدم انقدر تند رفتار کنه؟؟

من حق رو میدم به پدرتون.جدیدا بچه ها خیلی بی ملاحظه شدن.

میگه شدت عصبانیتش زیاده و فحاشی میکنه.

بهتر نیست پدر و دختری بشینه با بچش صحبت کنه و رفع مشکل بشه؟ یا حتی با زبون خوش تذکر بده. قطعا بچه هم متوجه رفتار بدش میشه

میگه شدت عصبانیتش زیاده و فحاشی میکنه.بهتر نیست پدر و دختری بشینه با بچش صحبت کنه و رفع مشکل بشه؟ یا ...

دقیقا حرف من همینه🥲🥲آدم میتونه ناراحتی رو توی رفتارش و ناراحتیش بروز بده نه اینطوری...قطعا من هم بی تقصیر نیستم اما پدرم سر یه موضوع کوچیک خیلی عصبانی میشه