2777
2789
عنوان

بی بی چک بنفش

| مشاهده متن کامل بحث + 6332 بازدید | 50 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من 13 ابان پری شدم.سیکل شما خیلی طولانی شده این ماه

آره،منم به این تاخیر شک میکنم،از طرفی هم میگم اگه باردارمو اینهمه از وقتم گذشته چرا بی بی چک خط کنترلش باز هاله میندازه و پررنگ نیس!!؟

آره،منم به این تاخیر شک میکنم،از طرفی هم میگم اگه باردارمو اینهمه از وقتم گذشته چرا بی بی چک خط کنتر ...

دکتر گفت برا بعضیا بیبی خیلی دیر خط میندازه.میگه کسایی بودن تا ماه دوم هم بیبیشون منفی میزد.

🌹به راستی که خداوند بهترین محافظان است🌹
کیست اره ولی عفونت نه.

پس شاید کیست دارم،آخه اکثرا کیست دارم که پریودامو نامنظم میکنه

از طرفی خیلی عذر میخام ترشحات زیاد دارم که هیچ بویی نداره و رنگ و غلظتش مثل کرم نرم کنندس

شما قبل از اقدام سونو رحم و تخمدان انجام ندادین؟؟؟؟؟..

سونو رحم انجام دادم که کیست خیلی کوچیک داشتم در حد چند میلیمتر قرص یاز مصرف کردم تا دو ماه،بعدش دست به کار شدم   

پس شاید کیست دارم،آخه اکثرا کیست دارم که پریودامو نامنظم میکنه از طرفی خیلی عذر میخام ترشحات زیاد د ...

ترشحاتت اگه بدون بو هست سوزش و خارش هم نداری عفونت نیست گلم

سونو رحم انجام دادم که کیست خیلی کوچیک داشتم در حد چند میلیمتر قرص یاز مصرف کردم تا دو ماه،بعدش دست ...

اصلا این بیبی چک مدیکور برا همه مثبت کاذب میندازه..من قبل از اقدام سونو کردم نرمال بود هنه چی..ولی دیروز هاله انداخت.ولی با مارک دیگه دوبار منفی شد