2777
2789
عنوان

مامان شوهر

240 بازدید | 29 پست

از زمانی برای خودش مغازه زده و یه شعبه دیگه راه انداخته با ما قطع رابطه کرده به

حقوق پدرشوهرم که فوت شده هم میگیره

از همسر دومش هم جدا شد با مهریه اش برا خودش خونه خرید

از حق نگذریم بعضی وقتا کمک ما هم داده اما کم

جدیدا داره یه وام میگیره که ماشین اشو عوض کنه کسی نتونسته ضامنش بشه به من گفت منم به همسرم گفتم

اونم گفت بذار ازش درخواست کنم یکم کمک امون کنه ( چون باید روی پول پیشمون اضافه کنیم و پول نداریم)

بهش گفت اما اون شروع کرد فحش و نفرین و گفت نمیدم ولی شما باید ضامنم بشین. ما کلی بهمون بر خورد

دیگه دلمون نمیخواست بشیم فقط به دلیل رفتار بدش

و اون رفته به برادراش گفته پسرم و زنش ضامن من نشدن و از اون طرف دایی های همسرم زنگ میزنن میگن خجالت نمیکشی کارشو انجام نمیدی

کلا برداشت اتون از این موضوع چیه

خدایا امیدم تویی.نا امیدم نکن 

بنظرم اینکه پسر ب مادرش بگه اول پول بده بعد ضامن میشم برات، جالب نیس....

میتونس بگه ضامن شدم برا همکارا، نمیتونم دیگه ضامن کسی بشم.

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی ازدواج مجدد کرد،حقوق پدرشوهرتون قطع نشد؟...فکر میمردم قطع میشه تو این موارد

ازآنچه به آن ناامیدی،امیدوارتر باش تا به آنچه به آن امیدواری/موسی رفت برای اهل وعیالش آتش بیاورد،خدا با او سخن گفت❤️

خوب اون داشته وام میگرفته برا خودش

اینجوری که شما بهش گفتید یعنی پول همون وامو باید میداد به شما

به نظر من بهتره ضامنش بشید اگه قسط هاشو پرداخت میکنه البته

بنظرم اینکه پسر ب مادرش بگه اول پول بده بعد ضامن میشم برات، جالب نیس....میتونس بگه ضامن شدم برا هم ...

نه نگفت پول بده

گفت میشه ما کارتو راه میندازیم تو هم به عنوان قرض یه مبلغی به ما بدی

خوب اون داشته وام میگرفته برا خودشاینجوری که شما بهش گفتید یعنی پول همون وامو باید میداد به شمابه نظ ...

نه عزیزم گفت ۵۰ تومن از وام اتو به عنوان قرض بده بهت برگردونیم

و اینکه بد حساب هم هست

نه کلا با ازدواج مجدد قطع نمیشه چند سال پیش قانونشو گذاشتن

نمیدونستم

ازآنچه به آن ناامیدی،امیدوارتر باش تا به آنچه به آن امیدواری/موسی رفت برای اهل وعیالش آتش بیاورد،خدا با او سخن گفت❤️

میگفتی سقفم پر شده نمیتونم ضامن بشم، برای چی رک گفتید نمیتونم هرکی باشه ناراحت میشه

چون در جریان اینکه میتونم بشم بود

دختر خواهرش همکارمه و قبلش دونفری ضامن هم شده بودیم دقیقا یک هفته بعدش گفت

یعنی اینطوری بگم که قشنگ خبر داشت من میتونم ضامنشم