2777
2789
عنوان

بی بی چک بنفش

| مشاهده متن کامل بحث + 6332 بازدید | 50 پست

مثبته. حالا میخوای مطمئن شی یه آزمایش بده. شاید دفعه قبلم باردار بودی و سقط شده!سر موعد پری شده بودی یا تاخیر داشتی؟ برای اطمینان یه آز بده. 

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مثبته. حالا میخوای مطمئن شی یه آزمایش بده. شاید دفعه قبلم باردار بودی و سقط شده!سر موعد پری شده بودی ...

شنیدم میگن وقتی بی بی مثبته و آز منفی،ینی بارداری اتفاق افتاده،ولی اینقد نطفه ضعیفه که نمیمونه و با پری سقط میشه،راسته این حرف؟

حتما امتحان میکنم،فعلا تا آخر هفته صبر میکنم،بی بی چک بازی نمیکنم ببینم اگه پری نیومد بی بی میزنم

افرین کار خوبی میکنی😃😃😃...تخمک گذاریت چندم سیکلت بود؟؟؟؟؟

🌹به راستی که خداوند بهترین محافظان است🌹
آخه ماه پیشم اینجوری شدم،رفتم آزمایش،کلی خورد تو ذوقم،با اینکه قبلش از دو تا مارک مختلف استفاده کردم ...

یکم دیگه صبر کن بعد دوباره یه بی بی چک دیگه بزن برو ازمایش

از کسی نپرس خوشبختی کجاس تو بازیتو بکن نویسنده خداس 
افرین کار خوبی میکنی😃😃😃...تخمک گذاریت چندم سیکلت بود؟؟؟؟؟

نمیدونم،ولی یه روز در میان رابطه داشتیم،رازیانه هم بعد از اتمام پریودم تا10روز خوردم ،ویتامینEهم مصرف کردم

شنیدم میگن وقتی بی بی مثبته و آز منفی،ینی بارداری اتفاق افتاده،ولی اینقد نطفه ضعیفه که نمیمونه و با ...

والا همه چیز امکان داره. بنظرمن که بی بی چک الکی مثبت نمیشه. مگر اینکه آمپول هاش سی جی زده باشه کسی. 

نه11ام باید میشدم دیگه،این ماه سیکلم خیلی طولانی شد،اولین روز سیکلم29مهر بود

خوب پس. تاخیر هم که داری. دیگه مطمئن باش بارداری. مبارکت باشه.