2777
2789
عنوان

چرا به تخم‌مرغ آبپز بها نمیدید

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 36 پست
هفته ی قبل تو یه حرکت ابتکاری گفتم چیه هر روز ناهار بپز دو ساعت پای گاز باش ، امروز سیب زمینی و تخم ...

غذای مورد علاقه شوهرم و خونه مامانم همینه 

سیب زمینی آب پز و تخم مرغ ابپز میکنیم 

شوهرم قاطی میکنه با هم با جعفری و گوجه میزاره لای نون ساندویچ میکنه میخوره خیلی دوست داره 

بابام سیب زمینی و تخم مرغ رو قاطی میکنه له میکنه کره میریزه بهش تازه بعضی وقتها پنیر هم میریزه روش 

تو خانواده ما خوشمزه ترین غذا محسوب میشه 

بعد چلوگوشت بزاریم میگن اه این چیه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره دیگهههه باهاش مهربون باشینبخورینش

همین کارا میکردیم 😂

کاربر آآقا،❤❌هرچند که هرگز نرسیدم به وصالت ،عمری که حرام تو شد ای عشق ،حلالت،یک‌بار به اصرارِ تو عاشق شدم ای دل!این‌بار گر اصرار کنی، وای به حالت!💔

غذای مورد علاقه شوهرم و خونه مامانم همینه سیب زمینی آب پز و تخم مرغ ابپز میکنیم شوهرم قاطی میکنه با ...

اتفاقا پسر من چلو گوشتم می‌ذارم میگه چربی داره، ماهیچه و گوشت گوسفند مخصوصا با بدبختی میخوره اصلا چربی هم ندارن ها ولی بین گوشت ماهیچه مثل ژله می‌مونه بعضی جاهاش اونو میگه چربیه 

البته خداییش خیلیم بدغذا نیستن ولی ناهار حتما باید غذااا باشه ، غذاهای مورد علاقه شونم فرق داره مثلا دخترم از کشمش بدش میاد پسرم برعکس عاشق کشمش تو عدس پلوه

2790
2778
2791
2779
2792