2777
2789
عنوان

چرا به تخم‌مرغ آبپز بها نمیدید

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 36 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره الان تو کاسه روی گازه هیشکککییییی بهشون اهمیت نمیدهبره بخوره☹️

فقط موقع چیدن هفت سین در به در دنبالشون میگردن آخی گناه دارن دلم براشون سوخت😭😭😭😭😭

عضو جدید نیستم لطفا گیر سه پیچ ندین !

من خیلی بها میدم دو تا تخم مرغ آب پز میزارم با ی گوجه و خیار شور و کره،پسرم میگه ناهار چی داریم با ا ...

بچه‌ها ی من ناهار تخم مرغ نمی‌خورن اصلاااا مخصوصا از مدرسه بیان 

واسه شام یا صبحانه دوست دارنا ناهار اصلاااا 

از طرف همه تخم مرغ آبپزا ازت تشکر میکنم

وای مرسی🙏😅

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
بچه‌ها ی من ناهار تخم مرغ نمی‌خورن اصلاااا مخصوصا از مدرسه بیان واسه شام یا صبحانه دوست دارنا ناهار ...

پسر منم دوست نداره ولی بعضی وقتها مجبوره خواهر😅

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
😂😂👍

میگم حالا چجوری شد واسش تاپیک زدی 

چه دل مهریونی داری به فکرشون بودی 

انسانیت فقط به این نیست حامی حیوانات باشیم یا پول جمع کنیم واسه کودکان نیازمند یا بیمارا ، باید به فکر تخمای مرغام باشیم 😅

میگم حالا چجوری شد واسش تاپیک زدی چه دل مهریونی داری به فکرشون بودی انسانیت فقط به این نیست حامی حیو ...

آخه هیشکی نمیخورشون الان رو گازه 

هیشکی هیچی نمیگه😭😩😫😂😂😂

آخه هیشکی نمیخورشون الان رو گازه هیشکی هیچی نمیگه😭😩😫😂😂😂

هفته ی قبل تو یه حرکت ابتکاری گفتم چیه هر روز ناهار بپز دو ساعت پای گاز باش ، امروز سیب زمینی و تخم مرغ آب پز کن بخورن 

نشون به اون نشون که مجبور شدم آخرش زرشک پلو گذاشتم واسه شوهرم ، بچه‌ها م نمی‌دونم نودل خوردن فکر کنم، یعنی دو برابر وقتایی دیگه مشغول ظرف شستن و آشپزی شدم 😂😂

2790
2778
2791
2779
2792