2777
2789
عنوان

جاریم بارداره

319 بازدید | 21 پست

حالا هر کی به من میرسه میگه تو چرا بچه نمیاری؟ بابا یه درصد احتمال بدید نازا هستم این چه سوالیه هی میپرسن؟ حالا یه چیزی بگید جوابشونو بدم که هم محترمانه باشه هم دست از سرم بردارن

منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای ک چقد از این سوال بدم میاد

قبل بارداریم هرکی بچه دار میشد همه رو مینداختن ب من ک وقتشه توام بیار

بابا لال بمیرید دیگه خودم میدونم کی وقتشه

🔴❌️لایک نکنیددددد❌️🔴

وای ک چقد از این سوال بدم میادقبل بارداریم هرکی بچه دار میشد همه رو مینداختن ب من ک وقتشه توام بیارب ...

پنجشنبه مهمونی دعوتم جاریمم هست، از الان اعصابم خورده چون میدونم اینا قراره بازم بریزن سرم 

منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن

روزگار منم سیاه کرده بودن بچه اوردم گفتم شاید دیگه نگن 

الان هم گیر دادن دومی بیار با اینکه بچم هنوز دو سالش نشده

هرکاری کنی باز گیر میدن

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
حالا یکی گیر داده بود به من برو چکاپ کن نازا نباشی مثل من،گرچه از سر دلسوزی میگفت ولی کافیه سنت بره ...

به منم هی میگن سنت میره بالا 

بگو پدرشوهر مادرشوهرم بخوان فعلا برای دوتا بچه طلا ملا بگیرن خیلی میفتن به خرج، بذارین فعلا این یکی بدنیا بیاد، تا بعدا وقت بسیاره، به موقعش منم بهش فکر میکنم، وقتی دوتا بچه همزمان تو یه خانواده بدنیا میان خیلی بده، همش مقایسه این چاقه اون لاغر، این حرف میزنه اون حرف نمیزنه، این باهوشه اون نه

ازدواج نمیکنی میگن کی ازدواج میکنی کنی میگن کی بچه دار میشی این سوالا فقط یه جواب داره از زندگیه شما عبرت گرفتم 

شعار من . باجاهیلین وارد بحث و جدل نشو یا سخن شما سر به اسمان خواهد رفت یا مثله انها خواهید شد 
2790
2778
2791
2779
2792