2789
عنوان

کیا بیدارن؟؟؟ ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 754 بازدید | 211 پست
جدا؟؟؟ چه جالب نمیدونستم مرسی از اطلاعاتت

بله جدی .امام صادق میگن صورتو زیبا خلق رو نیکو رزق و روزی رو زیاد و قرض رو ادا میکنه .

ما وطنمونو دوست داریم،به خودتون نگیرید.شما هم مثل آمریکا غیر قابل اعتمادین.

من خودم هم مشکل مالی دارم.این ماه ختم واقعه رو خوندم .اول ماه دوشنبه بود.اون ذکر چهارصد تایی تا دو م ...

مشکل مالی خیلی سخته..من ک دیگه تحمل ندارم😢😢😢😢😢

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم یک هفته ست خواب ندارم  جنین تو شکمم رشد نکرده میخواد سقط بشه،  اما هنوز خبری نیست خیل ...

اخی عزیزم.... ینی حتما سقط میشه؟

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
مشکلت حل شد؟؟؟

مشکل من یکم پیچیدست تا حد زیادی بلهاما خوب خیلی خدا بهم لطف کرده.باید بگذره تا جبران این سه سال کم کم بشه.هنوز چاله زیاد داریم اماخیلی چیزا دیدم که فقط شکر کردم

ما وطنمونو دوست داریم،به خودتون نگیرید.شما هم مثل آمریکا غیر قابل اعتمادین.

کاش همه مشکلات مالی بود بالاخره حل پیشه  انشالله که این روزها براتون زودتر بگذره

اخه مشکلات خیلی مهمی هست ک ب پول بستگی داره.. وقتی حتی سلامتیت و اینده تم ب پول وابسته باشه خیلی سخت میشه..😑 وگرن من سختی و ب کم قانع بودن زیاد چشیدم اونارو یه جور میشه تحمل کرد..