2789
عنوان

کیا بیدارن؟؟؟ ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 754 بازدید | 211 پست
سحر یعنی دقیقا تا کی؟

ت قبل اذان صبح فکر کنم‌سحر میشن اما کلا نماز صبح میگن ثواب زیادی دارن چون از خواب ناز باید به نفست غلبه کنی

ما وطنمونو دوست داریم،به خودتون نگیرید.شما هم مثل آمریکا غیر قابل اعتمادین.

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

[QUOTE=49155117]نماز شب بلدی بخونی الان بهترین زمانه برا خوندنش واقعا انرژی خوبی داره[/QU

من یه مدته خیلی ذهنم درگیره.. یه مشکلاتی هست ک با اینکه چاره داره ولی حل نمیشه.. دست خودمم نیس کلافه م کرده..افسردگی گرفتم..نذر کردم و دعا ولی نمیشه.. چبکار کنم.. دعایی نمازی چیزی ک حاجت بده شما بلدی؟؟

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
هیچ‌زندگی بدون مشکل نیست.با هر چیزی نمیشه به طلاق فکر کرد مخصوصا مسئله مالی 

ی مشکل بزرگترشم هست،اما نمیدونم چرا پام ب طلاق نمیره،ومحکم چسبیدم این زندگیو😩

من چاییم ک سرد میشه رو دور میریزم🍀حالا فک هرچقد سردترباشی جذاب تری..هه💎پناه💎
سحر یعنی دقیقا تا کی؟

ببخشید اشتباه گفتم از نماز صبح تا طلوع سپیده ک افتاب میزنه

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
نه وقتی که سالمم ، خدا بدش میاد میزنه ناقصم میکنه 😁😁😁 

نماز شب مشکلی نداره حتی خوابیده هم میتونی بخونی .فقط نشسته به جاییه رکعت فکر کنم‌دو رکعت باید بخونی.میگن به هر حالی باشید بخونید 

مشکل من مالیه بدجورم همه چی بهم ریختس

من خودم هم مشکل مالی دارم.این ماه ختم واقعه رو خوندم .اول ماه دوشنبه بود.اون ذکر چهارصد تایی تا دو ماه هم خوبه.و سوره مزمل فکر کنم دقیقشو باید بپرسم

مالی هست مشکلت

همش نه ولی نود درصدش اره مالی هست

میگن دعای معراج خوبه 

مرسی