2789
عنوان

کیا بیدارن؟؟؟ ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 754 بازدید | 211 پست
سلام گل من،اونم خوبه زندست هنوز😆امشب ک بیدارشدم رفتم پایین کلی بهم،غذا داد گف ببربالا بخور😏

اوه چ عالییی.. بیا مادر شوور ب این خوبی😁😁😁😅

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
من بیدارم و صبح ساعت هشتم باید بیدار شم درس بخونم😢 به حرف اون خانومی که گفت قبل اذان دعا مقبول تره ...

ای بابا پس برو بخواب😮

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الهی عزیزم،من خیلیدوس دارم غذام جدابشه،اما چون فعلا شوهرم بیکاره،همه بهم میگن وقتی شوهرت بیکاره چرا ...

بعضی شبا واقعا مغزم نمیکشه چی درست کنم حسادت نمیکنم اما دلم میگیره کمی وقتی بقیه دور همن من تنها.ایشالا خدا به خودتو‌همسرت کمک کنه.منم سه سال شرایط سختی داشتم البته و هنوز دارم فقط یه اتم بهتر شده

ما وطنمونو دوست داریم،به خودتون نگیرید.شما هم مثل آمریکا غیر قابل اعتمادین.

من بیدارم و صبح ساعت هشتم باید بیدار شم درس بخونم😢 به حرف اون خانومی که گفت قبل اذان دعا مقبول تره ...

البته منم اینو تو نلگرام خوندم و دلم خواست به امید اجابت امتحانش کن وگرنه خدا همیشه از حالش بنده هاش باخبره

خدایا پشت وپناهم باش 

[QUOTE=49155056]همه چیز دست به دست هم داد،ولی علت اصلیش خیانت شوهرمه[/QUOTبیا

😢😢😢😢😢امیدوارم هر چ خیره پیش بیاد

البته منم اینو تو نلگرام خوندم و دلم خواست به امید اجابت امتحانش کن وگرنه خدا همیشه از حالش بنده هاش ...

نماز شب بلدی بخونی الان بهترین زمانه برا خوندنش واقعا انرژی خوبی داره

[QUOTE=49155056]همه چیز دست به دست هم داد،ولی علت اصلیش خیانت شوهرمه[/QUOTبیا 😢😢😢😢😢امیدوارم هر ...

🙏🏿🙏🏿🙏🏿🙏🏿😘

وقتی می تونی توقع بخشش داشته باشی که خودت چیزی با ارزش تری و بخشیده باشی....!
البته منم اینو تو نلگرام خوندم و دلم خواست به امید اجابت امتحانش کن وگرنه خدا همیشه از حالش بنده هاش ...

عزیزم من شنیدم از نماز صبح تا سحر هم خیلی فضیلت داره

بعضی شبا واقعا مغزم نمیکشه چی درست کنم حسادت نمیکنم اما دلم میگیره کمی وقتی بقیه دور همن من تنها.ایش ...

اره واقعادرک میکنم باتموم وجودم حال خیلی ازادمایی ک عین خودمن یا شرایط بدتری دارن،دعامیکنم هر کی هرچی ازخدا میخواد بهش بده،درسته شرایط زندگیم سخته،گاهی هم ب جدایی فکر کردم اما جدایی ب چ قیمتی

من چاییم ک سرد میشه رو دور میریزم🍀حالا فک هرچقد سردترباشی جذاب تری..هه💎پناه💎
اره واقعادرک میکنم باتموم وجودم حال خیلی ازادمایی ک عین خودمن یا شرایط بدتری دارن،دعامیکنم هر کی هرچ ...

هیچ‌زندگی بدون مشکل نیست.با هر چیزی نمیشه به طلاق فکر کرد مخصوصا مسئله مالی 

اوه چ عالییی.. بیا مادر شوور ب این خوبی😁😁😁😅

گاهیی خیلی بداخلاقه،ولی کلا ب خورد خوراکگیرنمیده،وکلا بم میگ هر لباسی ازم میخوایی توکمدم بردار

من چاییم ک سرد میشه رو دور میریزم🍀حالا فک هرچقد سردترباشی جذاب تری..هه💎پناه💎