2789
عنوان

کیا بیدارن؟؟؟ ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 754 بازدید | 211 پست

من بیچاره دارم چای آبلیمو عسل میخورم از گلو درد از خواب بیدار شدم 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
ایشالله ک ب زودی یه نی نی تپل مپل خدا بهتون بده عزیزم

مرسی عزیزم ولی دیگه نمیشه ،دارم جدا میشم،تازه می خواستم اقدام کنم برای بارداری که زندگیم خراب شد😞

وقتی می تونی توقع بخشش داشته باشی که خودت چیزی با ارزش تری و بخشیده باشی....!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم به علت کهیر زیاد بیدارم 😣😣

اخی عزیزم کهیر چرا؟😮

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
سلام یع جغدبه شب زنده داران عزیز 

سلام عزیزم ب جمع جغدی خوش اومدی😁🙋

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
مرسی عزیزم ولی دیگه نمیشه ،دارم جدا میشم،تازه می خواستم اقدام کنم برای بارداری که زندگیم خراب شد😞

اخی عزیزم.. چرا اخه اینجوری سد؟؟😮😣😢

چقدر دلم میخواست یکی یه شب برا من غذا درست کنه.نوش جونت

الهی عزیزم،من خیلیدوس دارم غذام جدابشه،اما چون فعلا شوهرم بیکاره،همه بهم میگن وقتی شوهرت بیکاره چرا میخوایی غذاتوجدا کنی،ولی مادرم میگ جدا کن،موندم ب حرف کی گوش بدم

من چاییم ک سرد میشه رو دور میریزم🍀حالا فک هرچقد سردترباشی جذاب تری..هه💎پناه💎
اون که بله ! ولی یه ساعتایی ادم حس میکنه به خدا نزدیکتره 

بله..قابل قیاس نیست نمیدونم چرا یاد دوستم افتادم میگفت میگن هر کی روز جمعه انار بخوره یدونشم نیفته میره بهشت یه انارو نگه داشته بود به امید جمعه و بهشت .فقط یادم افتاد 

ما وطنمونو دوست داریم،به خودتون نگیرید.شما هم مثل آمریکا غیر قابل اعتمادین.

من بیدارم و صبح ساعت هشتم باید بیدار شم درس بخونم😢 به حرف اون خانومی که گفت قبل اذان دعا مقبول تره ...

امضات😀

وقتی می تونی توقع بخشش داشته باشی که خودت چیزی با ارزش تری و بخشیده باشی....!
من بیدارم و صبح ساعت هشتم باید بیدار شم درس بخونم😢 به حرف اون خانومی که گفت قبل اذان دعا مقبول تره ...

سلام یه سوال بپرسم دوست داشتی جواب بدهزود پاک کن اگر مثبته

ما وطنمونو دوست داریم،به خودتون نگیرید.شما هم مثل آمریکا غیر قابل اعتمادین.