2789
عنوان

کیا بیدارن؟؟؟ ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 754 بازدید | 211 پست
عه سلام.. مادر شوهر چطووره؟😁🙋

سلام گل من،اونم خوبه زندست هنوز😆امشب ک بیدارشدم رفتم پایین کلی بهم،غذا داد گف ببربالا بخور😏

من چاییم ک سرد میشه رو دور میریزم🍀حالا فک هرچقد سردترباشی جذاب تری..هه💎پناه💎

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

منم بیدارم به یه حدیث فکرمیکردم 

کدوم حدیث عزیزم

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
یه جایی خوندم درهای رحمت خدا قبل از نمازصبح بازمیشه و هرچی ازش بخوای بهت میده و توبه قبول میشه متتظر ...

برای منم دعا کن🙏🏿🙏🏿

وقتی می تونی توقع بخشش داشته باشی که خودت چیزی با ارزش تری و بخشیده باشی....!
یه جایی خوندم درهای رحمت خدا قبل از نمازصبح بازمیشه و هرچی ازش بخوای بهت میده و توبه قبول میشه متتظر ...

اخی التماس دعا عزیزم😘

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
منم داشتم به بچه نداشتم فکر می کردم😞

انشاا.. زود زود نی نی بیاری😍😘

سلام گل من،اونم خوبه زندست هنوز😆امشب ک بیدارشدم رفتم پایین کلی بهم،غذا داد گف ببربالا بخور😏

چقدر دلم میخواست یکی یه شب برا من غذا درست کنه.نوش جونت

ما وطنمونو دوست داریم،به خودتون نگیرید.شما هم مثل آمریکا غیر قابل اعتمادین.