2777
2789
عنوان

کیا بیدارن؟؟؟ ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 754 بازدید | 211 پست
منم بیدارم استرس کارای عروسی دارم

مبارکت باشه.بیخیال حالشو ببر این روزا تکرار نمیشه بعدا میبینی چقدر استرسا ببخود بوده

ما وطنمونو دوست داریم،به خودتون نگیرید.شما هم مثل آمریکا غیر قابل اعتمادین.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همون کاربر قدیمی که رفت

ب شیشه اعتیاد داره،میگه نمیکشم ولی دوروغه😏مطمعنم ک ترک نمیکنه،حالا حالاهم سرش ب سنگ،نمیخوره

من چاییم ک سرد میشه رو دور میریزم🍀حالا فک هرچقد سردترباشی جذاب تری..هه💎پناه💎
منم بیدارم استرس کارای عروسی دارم

اخی عزیزم بسلامتی😘😍😍

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
ب شیشه اعتیاد داره،میگه نمیکشم ولی دوروغه😏مطمعنم ک ترک نمیکنه،حالا حالاهم سرش ب سنگ،نمیخوره

شیشه .اینکه انکار میکنه خوب تشون میده که متاسف نیست و قصد ترک نداره .صد در صد مطمئنی

میدونم  من اینبار هر هفته آزمایش میدادم همش منتظر افت بتام بودم که بالاخره این اتفاق افتاد دنی ...

خوب پس خودتم دقیقا بدنتو هدایت میکنی

مبارکت باشه.بیخیال حالشو ببر این روزا تکرار نمیشه بعدا میبینی چقدر استرسا ببخود بوده

مرسی گلم اخه شوهرمم سربازه نیس روزا کنارم

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)
خوب معلومه دکتر خوبیه از اسمش .فردا حتما میپرسم

اینا هرچی سرشون شلوغ تر میشه رسیدگیشون کمتر ، الان تو سایت میخوندم کسانی که مثل من بودن آمپول هپارین زدن دکتر من وقتی کار از کار گذشت یادش افتاد باید هپارین میزدم

اخی عزیزم بسلامتی😘😍😍

مرسی گلم

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)
وقتی خدا نخواد بده هر راهی بری همینه غصه اینو میخورم همه بهم میگن چیزی روبه زور از خدا نخواه حتما صل ...

حالا نهایت دفع نمیشه با کورتاژ کمکت میکنن دیگه، اینکه ناراحتی نداره، ولی بعد از دفع این ، حداقل سه ماه اقدام فکر کنم نباید داشته باشی تا رحم آمادگی پیدا کنه دوباره. سقط های مکرر همشون به درمان جواب میدن فقط صبر لازمه

میدونم  من اینبار هر هفته آزمایش میدادم همش منتظر افت بتام بودم که بالاخره این اتفاق افتاد دنی ...

یه جورایی خودت بدنتو میکشونی سمت فکرت.شاید باور نکنی اما من الان نه که انقد فکرم در گیره اما قبلا یه زمانایی قشنگ بدنمو‌کنترل میکردم با تمرکز مثلا درد یا پریود شدنمو چند روز عقب مینداختم.

مرسی گلم اخه شوهرمم سربازه نیس روزا کنارم

منم همسرم نبود یه روز قبل حنابندون اومد .خودمم دانشگاه یه شهر دیگه اخر هفته میومدم یه سری کاراهم بابامو‌خواهرم.

وقتی خدا نخواد بده هر راهی بری همینه غصه اینو میخورم همه بهم میگن چیزی روبه زور از خدا نخواه حتما صل ...

عزیزم ناامیدی چرا.. من همین سایت خوندم یکی نوشته بود یه نفر شوهرش مشکل داشته اصلا اسپرم نمیساخته بدنش.. بعد دقیق یادم نی به یکی از ائمه یا یه شهیدی توسل کرده بودن و خدا حاجتشو داد و به یه ماه نکشیده حامله شد و بعدم بچه ش سلامت دنیا اومد .. شما ک حتما مشکلتون ب این بزرگیم نیس.. حتما حل میشه..

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️