2777
2789

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

اخه من موهام و با پودر میشستم یه موهایی دارم که فکر نکنم تو دنیا کسی داشته باشه 😆

یا خدااااا ... والا همینجوری پودر پوست دست رو خراب میکنه .میگن موقع لباس شستن با دست حتما دستکش کنین دستتون. 

چه موهای جفاکشی داری تو. 

خدا قوت پهلوان 🙃

💚خداجونم هزاران بار شکرت.👸

من فقط ميدونم هر بار حموم ميرم انواع و أقسام كوفتيجات تقويتي ميزنم به موهام اخرشم كچل دارمً ميشم، ولي اين كارگراي ساختمون بنده خداها با اين همه سختي و كار و تغذيه معمولي و بدون استفاده از اين تقويتيا، هر روز موهاشون بيشتر و بهتر ميشه 😕😕😕😕 

موهات چی جوریه ؟

من حنا بندون داداشم رفتم ارايشگاه مو درست كردم بعد كه اخر شب شستم نميدونم چه روغنى به موهام زده بود كه چربيش نميرفت صبحش رفتم ى ارايشگاه ديگه كه براى عروسى مو درست كنم اونجا كلى موهامو شستن چربيش نرفت بعد با پودر لباسشويى شستن البته بازم نرفت😖منو ياد چه خاطره غم انگيزى انداختى😭

🙏🏻🙏🏻گر نگهدار من ان است كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد 🙏🏻🙏🏻خدايا شكرت معجزتو ديدم 😭🙏🏻❤️
یا خدااااا ... والا همینجوری پودر پوست دست رو خراب میکنه .میگن موقع لباس شستن با دست حتما دستکش کنین ...

چون دست پوستش زنده ست اما‌ پایین مو دیگه زنده نیست نباید پودر و به ریشه زد که

چه ظریفانه است خلقت قلب آدمی
اخه من موهام و با پودر میشستم یه موهایی دارم که فکر نکنم تو دنیا کسی داشته باشه 😆

جنس موهات خوب و مقاوم بوده. پودر لباسشویی برای لباس درست شده. گذشته از مواد شیمیاییش که ممکنه برای پوست و مو مضر باشن، جنس لباس رو با موی ظریف و شکننده مقایسه کن.

ممکنه تو پودر موادی باشه که از طریق پوست جذب بشه...ممکنه خطرناک باشه. وقتی محصولی هست که برای مو درست شده چرا رفتی سراغ یه چیز دیگه؟

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
من فقط ميدونم هر بار حموم ميرم انواع و أقسام كوفتيجات تقويتي ميزنم به موهام اخرشم كچل دارمً ميشم، ول ...

ادم هر چی‌ حساس باشه بدتره 

خالم پیشم بود رفتم حموم دیدم شامپو نیست گفتم خاله مایع ظرفشویی و بده خالم داشت میکوبید رو سرش میگفت تو انقدر بی خیالی موهات اینجوریه اونوقت من این همه میرسم به موهام کچلم چرا

چه ظریفانه است خلقت قلب آدمی