2777
2789
من حنا بندون داداشم رفتم ارايشگاه مو درست كردم بعد كه اخر شب شستم نميدونم چه روغنى به موهام زده بود ...

کاش میپرسیدی چه روغنی زده بودن 😆😆😆😆

که پودرم درستش نکرده 

چه ظریفانه است خلقت قلب آدمی

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

جنس موهات خوب و مقاوم بوده. پودر لباسشویی برای لباس درست شده. گذشته از مواد شیمیاییش که ممکنه برای پ ...

قبلا اینکارو میکردم جدیدا خوندم باعث میشه رنگ از روی مو پاک بشه 

چه ظریفانه است خلقت قلب آدمی
کاش میپرسیدی چه روغنی زده بودن 😆😆😆😆 که پودرم درستش نکرده 

اتفاقا رفتم سراغشون پرسيدم گفت واكس مو و ژل ولى فكر كنم دروغ گفت😏تا ى هفته هر روز ميرفتم حموم نميرفت اخر از اون صابون كمر باريكا زدم تا ى هفته بعد رفت چربيش

🙏🏻🙏🏻گر نگهدار من ان است كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد 🙏🏻🙏🏻خدايا شكرت معجزتو ديدم 😭🙏🏻❤️
ادم هر چی‌ حساس باشه بدتره  خالم پیشم بود رفتم حموم دیدم شامپو نیست گفتم خاله مایع ظرفشویی و ب ...

من چیکارکنم موهام موخوره گرفته😓😭بلندم نمیشه اصصلا

خداشکرت ک تو خدای بعید هایی 😍
چرب بود موهات؟! روغنی بود یعنی ؟!

اره ديگه اون كوفتى كه زده بود به موهام نميدونم چى بود چربيش نميرفت ولى انصافا ى دونه از فراى موهام باز نشد 😂

🙏🏻🙏🏻گر نگهدار من ان است كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد 🙏🏻🙏🏻خدايا شكرت معجزتو ديدم 😭🙏🏻❤️
اره ديگه اون كوفتى كه زده بود به موهام نميدونم چى بود چربيش نميرفت ولى انصافا ى دونه از فراى موهام ب ...

پس اونا چربی نبوده که با ماده شوینده از بین نمیره. باید روغن زیتون یا نرم کننده میزدی . اونا حلال در روغن هستن .

من چیکارکنم موهام موخوره گرفته😓😭بلندم نمیشه اصصلا

بخاطر موخوره بلند نميشه چون نوكاش دو شاخس تا بلند ميشه اون شاخكاى نازك ازش جدا ميشه موهات قطع ميشه بايد كوتاه كنى