2777
2789

حالا من دست میزنم میبینم بچم تب داره این مادر شوهرم میگه نه تب ندارع منو بد خواب کردی 

چیکار کنم هیچیم خونشون نیست همش دخترم میگه پیشونیم درد می‌کنه 

جرعت نمیکنم کاری کنم 

شوهرمم عین خیالش نیس  شکمش و پیشونیش داغه 

نه دکتری اینجا هست نه دارویی پاشویه هم نمیزاره وایییی چ غلطی بود کردم

صلوات❤️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

پارچه خیس کن بزار

اگه استامینوفن همراهت داری اگه بچت کوچیکه نصف کن بده بخوره انشالله تبش میاد پایین

منم دیروز تب داشتم صبح رفتم دکتر، دکتر گفت ویروس جدیده

مایعات زیاد باید بدی به بچت

لباساشو کم کن،خونه رو خیلی گرم نکن،بچه سرش درد میکنه،یه قرص پیداکن بده بخوره 

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱
عزیزم شماکه بچه داری باید هرجا میری دارو و استانینوفن براش برداری دیگه...

خب آخه خوب بود سر شبی سرماخورد فک کنم ولی این درس عبرت شد واسم همیشه همراهم باشع

صلوات❤️

مادر تب بچه رو بدرستی تشخيص میده... بقیه افراد حتی پدر نمیتونن بدرستی متوجه بشن. 

به حستون اعتماد کنید

مایعات خنک بیشتر بهش بدید

موز هم خوبه

پارچه مرطوب رو بدنش بذارید مخصوصا پاها... بعدش پارچه رو بردارید تا رطوبت تبخیر بشه و بدنش خنک تر بشه

مادر تب بچه رو بدرستی تشخيص میده... بقیه افراد حتی پدر نمیتونن بدرستی متوجه بشن. به حستون اعتماد کنی ...

عزیزم بخداااا دلم میخواد فقط گریه کنمممممم اینو میبینم اینجوریه حالا از سر شبی کنار مادرشوهرم خوابه منم اومدم کنارشون میگه پاشو برو چیزیش نیس میگم من مامانشم میفهمم 

حالا بوم شکمش داغه داغه پیشونیش داغه میگه برو منو بدخواب کردی چیزیش نیس کی بشه صب بشه دارم میمیرم

صلوات❤️
خب آخه خوب بود سر شبی سرماخورد فک کنم ولی این درس عبرت شد واسم همیشه همراهم باشع

عزیز من شما به عنوان مادر همیشه دارو باید همراهت باشه 

فعلا پاشویش کن

جوراب خیس پاش کن 

دستمال مرطوب بکش زیر بغلاش 

اگر چه جان دادیم ، اگر جوان دادیم ، بهای انسان بود ، برای ازادی ✌🏻 ایران همیشه سرسخت ، بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش ، متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌ خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️. عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز