2789
عنوان

دیت اول

210 بازدید | 12 پست

گفت بیا دفتر کارم حرف بزنیم ببینم چیکارا میکنی. هم رشته ایم. نمیدونم اعتماد کنم برم یا نه . آخه چرا دفتر کارشو انتخاب کرده؟گفت بهت میگم کی بیای. با کافه راحت ترم. شما باشید دفه اول میرید محل کارش؟عمومیم نیس شرکته خصوصیه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اره بابا نمیرم. فقط موندم چجوری بپیچونم و به سمت کافه عوض کنم

راهش ازت دور نیست بگی ماشین ندارم تو بیا

اها نه این خوب نیست خودش میگه بیام ببرمت

خب..بگو اونجا میبیننمون و یه جای دیگه بهتره؟

نه اصلا ...

هیچوقت تو مکان خصوصی و سربسته و ماشین با کسی قرار نزار 

تو همین سایت کلی تایپک بد و منفی در همین مورد خوندم ...

برای حفظ آرامش و سلامت روانم؛ جواب کسانی که حرفشون مخالف من باشه یا اذیتم کنه رو نمیدم 🌱

بگو متاسفم ولی محل کار اونم محیط بسته و خصوصی یکم برای دیت اول بنظرم نامناسب میاد

اخه میدونی دیت و چسبوند به اینکه حالا ببینم بعد این مدت چیکارا میکنی .  . ینی یه جوری که هم دیته هم دیت نیست میخوایم کاری و درسی حرف بزنیم

نه مطمئن باش نظر بدی داره 

زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه است زیرا زنان اسیر دیگر قادر نخواهند بود انسانهایی آگاه و آزادیخواه پرورش دهند . سیمون دوبوار
نه اصلا ...هیچوقت تو مکان خصوصی و سربسته و ماشین با کسی قرار نزار تو همین سایت کلی تایپک بد و منفی د ...

نه نمیرم قطعا مسیر و تغییر میدم سمت کافه اگه گفت نه و نمیتونمم ادامه نمیدم. درسته گفت شرکتم ولی حس اینکه به ادم بگن دیت اول خونه بهم دست داد

اخه میدونی دیت و چسبوند به اینکه حالا ببینم بعد این مدت چیکارا میکنی . . ینی یه جوری که هم دیته هم ...

به هر حال وقتی شناخت کافی و اعتماد نسبت به شخصی نداری باهاش تو محیط بسته تنها قرار بگیری اوکی و منطقی نیست میدونی البته نظر من اینه 

میــخوام تیـمِ من شیـش هـیچ بِبَـره درسـت هَمـون موقـع که مال تو باخـت😉🤌🏻
نه نمیرم قطعا مسیر و تغییر میدم سمت کافه اگه گفت نه و نمیتونمم ادامه نمیدم. درسته گفت شرکتم ولی حس ا ...

حست هیچوقت دروغ نمیگه اینو مطمئن باش ...

برای حفظ آرامش و سلامت روانم؛ جواب کسانی که حرفشون مخالف من باشه یا اذیتم کنه رو نمیدم 🌱