2777
2789
عنوان

دیت اول

108 بازدید | 12 پست

گفت بیا دفتر کارم حرف بزنیم ببینم چیکارا میکنی. هم رشته ایم. نمیدونم اعتماد کنم برم یا نه . آخه چرا دفتر کارشو انتخاب کرده؟گفت بهت میگم کی بیای. با کافه راحت ترم. شما باشید دفه اول میرید محل کارش؟عمومیم نیس شرکته خصوصیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره بابا نمیرم. فقط موندم چجوری بپیچونم و به سمت کافه عوض کنم

راهش ازت دور نیست بگی ماشین ندارم تو بیا

اها نه این خوب نیست خودش میگه بیام ببرمت

خب..بگو اونجا میبیننمون و یه جای دیگه بهتره؟

نه اصلا ...

هیچوقت تو مکان خصوصی و سربسته و ماشین با کسی قرار نزار 

تو همین سایت کلی تایپک بد و منفی در همین مورد خوندم ...

کاش اژدها بودم. هرکی اذیتم میکرد نه بحثی، نه چیزی، فقط هااااااحححح🐲🔥

بگو متاسفم ولی محل کار اونم محیط بسته و خصوصی یکم برای دیت اول بنظرم نامناسب میاد

اخه میدونی دیت و چسبوند به اینکه حالا ببینم بعد این مدت چیکارا میکنی .  . ینی یه جوری که هم دیته هم دیت نیست میخوایم کاری و درسی حرف بزنیم

نه مطمئن باش نظر بدی داره 

زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه است زیرا زنان اسیر دیگر قادر نخواهند بود انسانهایی آگاه و آزادیخواه پرورش دهند . سیمون دوبوار
نه اصلا ...هیچوقت تو مکان خصوصی و سربسته و ماشین با کسی قرار نزار تو همین سایت کلی تایپک بد و منفی د ...

نه نمیرم قطعا مسیر و تغییر میدم سمت کافه اگه گفت نه و نمیتونمم ادامه نمیدم. درسته گفت شرکتم ولی حس اینکه به ادم بگن دیت اول خونه بهم دست داد

اخه میدونی دیت و چسبوند به اینکه حالا ببینم بعد این مدت چیکارا میکنی . . ینی یه جوری که هم دیته هم ...

به هر حال وقتی شناخت کافی و اعتماد نسبت به شخصی نداری باهاش تو محیط بسته تنها قرار بگیری اوکی و منطقی نیست میدونی البته نظر من اینه 

میــخوام تیـمِ من شیـش هـیچ بِبَـره درسـت هَمـون موقـع که مال تو باخـت😉🤌🏻
نه نمیرم قطعا مسیر و تغییر میدم سمت کافه اگه گفت نه و نمیتونمم ادامه نمیدم. درسته گفت شرکتم ولی حس ا ...

حست هیچوقت دروغ نمیگه اینو مطمئن باش ...

کاش اژدها بودم. هرکی اذیتم میکرد نه بحثی، نه چیزی، فقط هااااااحححح🐲🔥