2777
2789
عنوان

خارش بدن در هفته بیست و یکم بارداری

630 بازدید | 35 پست

سلام بچه‌ها  ، من هفته بیست و‌یکم بارداری هستم ، بدنم خارش داره ، شدید نیست که خون بیاد و مداوم باشه اما در روز مثلا سه چهار بار بدنم میخاره ، تعداد کمی دونه قرمز شبیه نیش پشه رو شکمم ، بازوهام‌، ران پام ، پشتم ،کتفهام خلاصه هر جا که خاروندم زده 

آزمایش دیابت بارداری دادم نرمال بود

آزمایش آنزیمهای کبدیم نرمال بود

فشار خونم ۱۰ هست 

کلا تز نظر مسمومیت بارداری چک شدم مشگلی نبود

اما این خارشا اعصابمو بهم ریخته ، ازمایشگاهی هم که رفتم معتبره و بعیده خطا داشته باشه

تو رو خدا اگه تجربه‌ای دارین ،راه حلی دارین بهم بگین 

دکترمم دارو پماد بتامتازون و شربت هیدروکسی زین داد گفت تا جایی که تونستی تحمل کنی دارو استفاده نکن 

دیوونه شدم بخدا ، هر هفته یه چالش عجیب دارم با بارداری ، بچه‌م طوریش نشه ای خدا 😭 بعد از دوتا سقط و کلی سختی به اینجا رسیدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم منم خارش شدید داشتم به دکتر که گفتم گفت نخارون پماد بزن تا خارش پیدا نکنه و همیصه چرب نگهشون دار. تو چه دکتری داری که نمیتونه بهت بگه اینا عادیه تو بارداری . منم همینجوری بودم کل بدنم یک دست جوش های قرمز زده بود. حنا بزن به کف پاهات تا گرمی بدنت رو بکشه بیرون و اینکه تخم شربتی بخور خارشش رو کم میکنه . و میتونم بپرسم کدوم شهر هستین ؟

سم پاشی کن خونه رو ممکنه خونتون حشره داشته باشه.ساس کک شایدم به گل و گیاه یا ادویه یا داروی خاصی ...

دارو که انوکساپارین میزنم ، آسپرین میخورم‌

شیاف هم میزارم بعد از شیاف خارشام شدیدتر میشه... باقی داروهامم مکمل هستن

گل و گیاه نداریم ولی حشره رو نمیدونم سمپاشی هم انجام میدم حتما

عزیزم منم خارش شدید داشتم به دکتر که گفتم گفت نخارون پماد بزن تا خارش پیدا نکنه و همیصه چرب نگهشون د ...

واقعا؟ از چند هفته شروع شد ؟ چند هفته زایمان کردی ، بیچاره دکترم همه چیو چک کرد بعد گفت خب خطر نداره تحمل کن در نهایت داروهاتو استفاده کن 

تخم شربتی رحم‌و نرم نمیکنه ؟ 

من همدانم عزیزم

واقعا؟ از چند هفته شروع شد ؟ چند هفته زایمان کردی ، بیچاره دکترم همه چیو چک کرد بعد گفت خب خطر نداره ...

والا درباره اینکه رحم رو نرم میکنه نمیدونم ولی من خوردم و خیلی عالی بوده . مال من از هفته بیستو هفتم شروع شد ولی خیلی کم بود هفته ۳۱ بارداریم شدید شد و اصلا خواب نداشتم پیششون که اینقدر خارشش شدید بود به دکتر که مراجعه کردم گفت تا میتونی چرب نگهشون دار و برام پماد نوشت . یکی از پماد ها ویتامین آ.د بوده و اون یکی هم کالاندولا بوده 

والا درباره اینکه رحم رو نرم میکنه نمیدونم ولی من خوردم و خیلی عالی بوده . مال من از هفته بیستو هفتم ...

عزیزم اگه میدونی تخم شربتی نخور و اینکه خاکشیر هم خوبه 

ولی حتما حنا و این پماد ها رو هر شب و هر صبح و ظهر بزن به کل بدنت جایی که دونه در اورده و خارش داره. بعدش تاثیرشو میبینی 

والا درباره اینکه رحم رو نرم میکنه نمیدونم ولی من خوردم و خیلی عالی بوده . مال من از هفته بیستو هفتم ...

خدا رو‌شکر منم امتحان میکنم ، پمادهات هم که چیز خطری نبوده منم میزنم ، عزیزم چند هفته زایمان کردی؟ 

عزیزم اگه میدونی تخم شربتی نخور و اینکه خاکشیر هم خوبه ولی حتما حنا و این پماد ها رو هر شب و هر صبح ...

مرسی از راهنماییهات ، باشه حتماانجام میدم همه رو‌، دعا کن بخیر بگذره برا منم 

خدا رو‌شکر منم امتحان میکنم ، پمادهات هم که چیز خطری نبوده منم میزنم ، عزیزم چند هفته زایمان کردی؟

۴۰ هفته رو گذروندم باید سزارین میشدم چون سه تا سرم فشار بهم زدم پشت سر هم ولی درد نمیگرفتم تا نصف چهارمی رو که زدن درد گرفتم

۴۰ هفته رو گذروندم باید سزارین میشدم چون سه تا سرم فشار بهم زدم پشت سر هم ولی درد نمیگرفتم تا نصف چه ...

خدا رو شکککککر واقعا ازت ممنونم دوست عزیزم ، نگرانیمو کمتر کردی ، انشالله سالهای سال سایه‌ت بالای سر بچه‌هات باشه 

امروز میرم پمادهایی که گفتی میخرم ، بازم ازت ممنونم خیلی بهم روحیه‌دادی خدا بهت عوض بده