2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خونه ی یکی از فامیلامون داشتنهمه وسیله هاشونو ریختن بیرون و شستن و حتی همه پتوهاشونو بعد سم پاش اومد ...

ما همه این کارا رو کردیم ولی نتیجه دریافت نشد 

یه مامان23ساله خدایا شکرت بخاطر داشتن پسرام🫀

سلام گل خدا نجاتت بده از دست اینا انشاللهفقط قرص برنج آخرین راهه

گوگرد سوزوندم چندین بار سم هم زدم دوبار دیگه نمیبینم گزش هم نداریم اما امروز رو سرامیک پوستش پیدا کردم خیییلی داغون شدم بنظرت واقعا جواب میده قرص چند تا براخونه ۷۵ متری بذارم

گوگرد سوزوندم چندین بار سم هم زدم دوبار دیگه نمیبینم گزش هم نداریم اما امروز رو سرامیک پوستش پیدا کر ...

گوگرد من ده روز زدم نتیجه نگرفتم

کل خونه رو ریختم بیرون ضد عفونی تمیز نشد که نشد

سه روزه قرص برنج گذاشتم الان ۹ماهه که نیستن خدارو شکر

اسمم تن و بدنم رو میلرزونه

فکر می‌کنی داخل پوست بدنت راه میرنوالای روزای جهنمی بود

من الان دوهفته است اصلا خارش نداریم اما امروز پوستش تو خونه دیدم دیگه نمیدونم از قبل مونده یا تازه پوست انداخته فکرم خیییلی درگیر شده امشبم بیدار میمونم همه جارو چک کنم

عزیزم اینکاری که میگم رو بکن حتما و صددرصد جواب میگیری.

از عطاری گوگرد بخر یه پودر زرد رنگه

تو چندتا ظرف بریز و هر طرف رو یه اتاق بذار، با فندک آتیش بزن پودرو جوری که با یه شعله آبی شروع به سوختن کنه . سریع درها رو ببند و از خونه برو بیرون. حداقل ۲۴ ساعت فضای خونه بسته باشه.گازی که از سوختن گوگرد تولید میشه به شدت سمیه و هر چی ساس باشه از بین میره. بعدشم نیازی به شستشو نیست.

گدای در خانه حسینم❤
من الان دوهفته است اصلا خارش نداریم اما امروز پوستش تو خونه دیدم دیگه نمیدونم از قبل مونده یا تازه پ ...

انشاءالله که گم شده باشند ولی من مثلا بعد گوگرد سه شب نمی‌دیدم بعد یهو پیداشون میشد