2777
2789
عنوان

با ی پسره اشناشدم همه چیزش خوبه اما ازم کوچیکتره و زشته

| مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 53 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ردش کن! هنوز فرصت زیاد داری عجله نکن. من خودم ۲۷ سالگی با شوهرم آشنا شدم و خدارو شکر کردم که قبلیار ...

همینکارو میکنم.ازتون ممنونم مثل ی خواهر بزرگتر راهنماییم کردید

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

حرفتونو خیییلی قبول دارم اتفاقا براش نوشتم که.من اهل رابطه دوستی نیستم اگرم وارد رابطه دوستی شدم میخ ...

دروغ میگه پسرای این زمونه رابطه طولانی نمیمونن.  بعد که به مرور وابستش شدی بهونه های مختلف میاره که شرایط ندارم کار ندارم سربازیم مونده و مادرم مخالفه و از اینجور حرفا.  اون وقت تو میمونی و یه قلب شکسته و زخم خورده.  ببین من این راه هارو رفتم دارم تجربمو میگم بهت.  عاقل باش و حرف گوش کن

البته دختر جماعت ساده هست . الان من بگم فلان کار نکن بقیه هم بگن تا خودت نخای هیچی اتفاق نمیفته . مر ...

نه ب حرفتون گوش میکنم، ردش میکنم

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

دروغ میگه پسرای این زمونه رابطه طولانی نمیمونن. بعد که به مرور وابستش شدی بهونه های مختلف میاره که ...

درست میگی. ب حرفتون گوش میکنم ممنون

خواهش میکنم‌ . بهترین ها قسمتت بشه ❤️❤️❤️🌸

ممنون❤️❤️

نه ب حرفتون گوش میکنم، ردش میکنم

سعی کن با پسری باشی که از خودش چیزی داشته باشه آویزون باباش نباشه‌ . چون در اونصورت خانوادش اجازه دخالت تو رندگی ایندت رو خواهند داشت‌ البته تو این زمونه پسر تو سن کم ازدواج کنه با حمایت خانواده هست خیلی کم پیش میاد جنم داشته باشه . ان شالله یه پسر خوب قسمتت بشه

سعی کن با پسری باشی که از خودش چیزی داشته باشه آویزون باباش نباشه‌ . چون در اونصورت خانوادش اجازه دخ ...

بله درست میگی وابستگی مالی همراه خودش دخالت خانواده رو میاره

ممنونم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز