2777
2789
عنوان

بیاین استخاره با تسبیح یادتون بدم

600 بازدید | 11 پست

اینو از حاج آقایی که خیلی استخاره هاشو قبول داشتند میگم بهتون . البته هم با قرآن استخاره میکنن هم تسبیح . قرآنش  برام سخت بود و یاد نگرفتم چون باید مفهوم را بدرستی بفهمی . ولی تسبیح را بهتون میگم 

یه تسبیح بردارید .  تسبیح سه بند داره بند اول را در نظر بگیر ، سوره ی حمد را با توجه به معنی بخون مخصوصا جایی که میگه خدایا راه راست را ب من نشان بده راه کسانی که به آنان نعمت داده ای نه کسانی که آنان را غصب کرده ای و نه گمراهان . بعد یه صلوات بفرست و یه مهره را از محدوده ی بند اول تا سر تسبیح بگیر . بعد شروع کن از مهره ی انتخابی یکی یکی بری به سمت سر تسبیح . حالا باید سه تا سه تا ذکر بگی . به اینصورت که اولین مهره که انتخاب کردی میشه اولی آن را بگو سبحان الله دومی را بگو والحمدلله سومی را بگو ولا . مجدد مهره چهارمی بگو سبحان الله پنجمی والحمدلله ششمی ولا . همینجور پیش برو تا مهره ها یدونه آخر کار بمونه . آخری اگه سبحان الله شد یعنی میانه است اگه والحمدلله شد یعنی خوب اگه ولا شد یعنی بد 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون عزیزم حالا شما خودت بااین روش میگیری خدرست درمیاد برات؟

من گاهی خوب میاد ولی انجام نمیدم .😶 یعنی آخرش ب میل دلم رفتار میکنم . خودم زیاد جرات ندارم بگیرم شاید دوبار گرفتم بیشتر سعی میکنم بدون استخاره پیش‌ببرم اموراتم را

من میترسم 😕 خودت با حضور قلب با توجه به خدا بگو عزیزم بهتره

چرا ترس؟؟ بد میشع؟؟؟؟

دعا کنید بچم رو صحیح و سالم در آغوشم بگیرم.💐تو دلی مامان،منو بابایی خیلی برای اومدنت ذوق داریم....

چرا ترس؟؟ بد میشع؟؟؟؟

اخه خودت دلت پاک تره. اون حاج آقا هم مرد خوبی بود . ولی من نه من دختر بدی هستم 😕 یهو میگم خدایا راه درست را نشون بده خدا باهام قهره نشونم نمی‌ده 😛 

من گاهی خوب میاد ولی انجام نمیدم .😶 یعنی آخرش ب میل دلم رفتار میکنم . خودم زیاد جرات ندارم بگیرم شا ...

آره منم همچین ذهنیتی دارم 

ولی تو استخاره گرفتن بنظرم بلد بودن روشش مهم نیست .مهم شخصیه که برات استخاره میگیره

آره منم همچین ذهنیتی دارم ولی تو استخاره گرفتن بنظرم بلد بودن روشش مهم نیست .مهم شخصیه که برات استخا ...

اره دست خیلی مهمه همچنین پاکی دل . سیمی که به خدا وصل میشه باید سفید باشه 😅 سیم‌ من خاکستریه از بس گناه کردم 

آره منم همچین ذهنیتی دارم ولی تو استخاره گرفتن بنظرم بلد بودن روشش مهم نیست .مهم شخصیه که برات استخا ...

ولی می‌دونی چیه ؟ زمان حضرت یونس قرعه میندارن ببینن اون یک نفری که باید از کشتی بندازن بیرون داخل دریا تا تعادل کشتی حفظ بشه کیه ، اومدن تیکه چوب به اسم هر کس می انداختن اسم یونس اومد ‌‌. یونس دبه کرد😶 گفت دوباره بگیرید دوبار و سه بار کردن هر سه اسم یونس اومد ، انداختنش داخل نهنگ خوردش . البته اینو من یجایی خوندم ولی دیگه صحتشو نمی‌دونم .می‌خوام بگم استخاره با یه تیکه چوب هم میشه به قول شما روش مهم نی .