2777
2789
همین الان دارم میخورم 😂😂😂

نوش جووونت 

شیطونه میگه فردا منم درست کنما 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درست کن عزیزم 😂دنیا دو روزه😁😬

اول باید ی بهونه پیدا کنم مامانمو بفرستم جایی 

بعد عملیاتو استارت بزنم 

خونه باشه میاد بالا سرم می ایسته میگه  اشپزخونه رو بهم نریزم 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
اول باید ی بهونه پیدا کنم مامانمو بفرستم جایی بعد عملیاتو استارت بزنم خونه باشه میاد بالا سرم می ا ...

حق داره 😂 

منم دخترا میخوام چیزی درست کنن عصبی میشم 

چون میدونم قراره اشپزخونه بترکه

لایک نکنید😜

حق داره 😂 منم دخترا میخوام چیزی درست کنن عصبی میشم چون میدونم قراره اشپزخونه بترکه

من اول میترکونم ولی دختر خوبیم جمع میکنم 

افرین دختر خوب 😍😘

قربونت 😍😍😘😘😘😘😘😘از هم صحبتی باهات لذت بردم 

شب خوبی داشته باشی

این قسمت چی شد؟؟😁😘

کیمیا و آزاده رفتن خرمشهر خونه کیوان. پسر کیمیا تو درمانگاه خرمشهر مشغول مداوا بود ، مونا هم رفت خرمشهر پیش سروش سورپرایزش کرد .رسولی خاستگار سحر پیمانو برد خونشون تاپدرشو به پیمان نشون بده و پیمان و پدررسولی همدیگرو دیدار کردن کلی خوشحال شدن.سحر هم بدجوری دلش پیش رسولیه آمارشو از پدرش گرفت 

شهریار هم رسید خرمشهر و رها و کیمیا رو پیداکرد و شب رفتن خونه کیوان همگی ، خوابیدن ، فردا صبحش شهریار دیگه تصمیم گرفت کیمیارو تو خونه بکشه که کیمیا کلی براش توضیح داد که شهرامو اون نکشت، درحین دعواودرگیری کیوان سررسید و شهریار فرار کرد

حکم پدر ماندانا هم اومد ۱۰سال حبس و بقیه کلی حکم دیگه 

بیژن و پیمان هم یکم دعوا کردن بیژن نمیخواد حق آزاده رو بده و پیمان میگه باید بدی 

شاه رفته مملکت شاپور میخواهد چکار، کله ی بی مو گِل سرشور میخواهد چکار___آنکه سهم فارغ التحصیلی اش بیکاری است ، انتخاب رشته و کنکور میخواهد چکار___دزدها بارشوه چون از هر دری رد میشوند ، پس دم در افسر و مامور میخواهد چکار___زاهد ما حاصل انگور کشور را خرید ، یک مسلمان اینهمه انگور میخواهد چکار ___کشوری که هست در آن ساز و موسیقی حرام، در سرود ملی اش شیپور میخواهد چکار___هرچه میخواهد دلتنگت بگو شاعر ولی___خواندن یاسین به گوش خر نمی آید به کار