2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با اینکه رژیمم ۵ تا ،تا الان خوردم 😂

شوووخی نکنن😂😂😂🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦

حالا من اصن اضافه وزن ندارم فقط دوماهه دارم میرم باشگاه همه چیو شکل کالری میبینم زندگیو برا خودم جهنم کردم چیزایی ک دوس دارمو نمیخورم 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
یه لحظه فکر کردم سریال کره ای گفتم این سریال کیم چیه 😁

😂😂نه من خیلی ازسریالا رومخفف میکنم خوشم میاد😂

میشه برام یه صلوات بفرستی دوست عزیز به نیت اینکه سال دیگه خدابخاد و اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️

شوووخی نکنن😂😂😂🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦 حالا من اصن اضافه وزن ندارم فقط دوماهه دارم میرم باشگاه همه چیو شکل ...

من که با شعار مگه چند وقت زنده ام دست از سر خودم برداشتم و همه چی میخورم 😂 

میخوام تمام زحماتم برای ساختن بدنم را به باد بدم

لایک نکنید😜

من که با شعار مگه چند وقت زنده ام دست از سر خودم برداشتم و همه چی میخورم 😂 میخوام تمام زحماتم برای ...

وقتی شکلات میبینم یاد حرکات  و تمرینای مربیم میفتم نمیخورم 

با خودم میگم حیف نیی اون همه زحمت با ی شکلات ب فنا بره😂😂😂😂

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
من خسته شدم از ورزش

من همش دوماهه ثبت نام کردم  تو این مدت هر ماه ی هفته برا پریود نمیرم  یه چار روزم با خودم لج میکنم نمیرم😂تهش انگشت شمار میرم  تازه اونجا میخام از  زیر تمرینا در برم گاهی مربی مچمو میگیره

من همش دوماهه ثبت نام کردم تو این مدت هر ماه ی هفته برا پریود نمیرم یه چار روزم با خودم لج میکنم ن ...

دستت درد نکنه 😂 

من دو تا بچه دارم ولی با تمرینای زیاد بدن را حفظ کردم ولی الان دیگه بریدم 🤕

لایک نکنید😜

دستت درد نکنه 😂 من دو تا بچه دارم ولی با تمرینای زیاد بدن را حفظ کردم ولی الان دیگه بریدم 🤕

یکم از من یاد بگیر 😂😂😂😂😂خدا حفظشون کنه 

واقعا  خسته کننده اس اخه 

حالا شکم تخت نباشه به جایی برنمیخوره نه؟؟😂😂

نه باااابااااا فدای سرت دوتا دوناتم ب نیت من بخور