2777
2789
عنوان

دلتون میخواد خونه دار بشین

98222 بازدید | 80 پست

سلام دوستان. شبتون بخیر.

حدود 4 ماه و نیم پیش همینجا تو نی نی سایت خوندم که خیلیا با خوندن آیه 29 سوره مومنون خونه دار شدن.

منم شروع کردم به تحقیق درمورد این مسئله و نحوه اجراش...شروع کردم اما متاسفانه بعضی روزا یادم میرفت بعد از نماز صبح بخونم...تا اینکه بعد از چند روز دیگه فراموشم نشد و 4 ماه هر روز تکرار کردم  و بلطف خدا بعد از 4 ماه خونه دار شدیم. واقعا معجزه بود چون ما خیلی پول نقدمون کم بود. و خدارو خیلی شاکرم و از خدا میخوام این خوشحالی و شادی و شکرگزاری روزی شماها باشه

اومدم اینجا بگم شمایی که میخوای خونه بخری و نا امیدی یا گره میفته این کار رو انجام بدین.

ان شالله هر کسی که خونه نداره یا داره و از خونه اش ناراضیه به لطف خدا با این ذکر مجرب خونه دار بشه. البته من غیر از این کار دیگه ای هم کردم.

وقتی خدا وارد شود، معجزه می شود.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون از شما فاطمه جان بعد از نماز صبح 70 مرتبه آیه 29 سوره مومنون رو بخونید

حتما انجام میدم

فقط تو نماز،صبح یه مقدار تنبلم 

یکی درمیون پا میشم 

خودمم خیلی عذاب میکشم 

تا چند روز،بابد بخونیم

من مامان شدم🥲

غیر از این من 10 تا روضه حضرت علی اصغر ع هم گرفتم. 5 تاش رو پول دادم کسی برام تو مجالس خوند و 5 تاش رو خونه خودم دانلود کردم و گوش دادم مثلا از میداماد یا ارضی یا ...

وقتی خدا وارد شود، معجزه می شود.