2777
2789
عنوان

دلتون میخواد خونه دار بشین

| مشاهده متن کامل بحث + 98485 بازدید | 80 پست
وام که هست اما بیشتر از 60 نمیتونستیم وام بگیریم. ببین عزیم همه میدونن وام هست اما مهم اینه که اسبا ...

حتما باید بعد از نماز صبح باشه عزیزم

(چیزچیست) ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کلمه ایست شگفت انگیز در زبان فارسی که میتواند جایگزین کلماتی دیگر شود.   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتی اگه نداشته باشی. اصلا بهش فکر نکن که پولش رو نداری ...اینقدر امیدوارانه بخون و بهترین خونه تو ب ...

من تواینستا ک میبینم جهیزیه و خونه عروسارو

میگم خدایا یعنی تواین دنیا نمیشه یه100متر خونه مال من بشه

همیشه توافکارم یه خونه مبله تمیز و شیک تجسم میکنم

الان مستاجرم و...

من تواینستا ک میبینم جهیزیه و خونه عروسارو میگم خدایا یعنی تواین دنیا نمیشه یه100متر خونه مال من بش ...

خیلی عالیه..تجسم کردن خیلی خوبه...خدا ما رو به خواستمون ان شالله میرسونه...فقط باید شاکر خدا بود همیشه و همه حال

وقتی خدا وارد شود، معجزه می شود.
خیلی عالیه..تجسم کردن خیلی خوبه...خدا ما رو به خواستمون ان شالله میرسونه...فقط باید شاکر خدا بود همی ...

عزیزم مبارکتون باشه  ماخونمون کوچیکه دعاکنید یه خونه بزرگ بخریم به خدا سخته با بچه توی خونه کوچیک .تا ببینیم خدا چی میخاد ایشالله بهترینا نصیبه همه بشه

(چیزچیست) ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کلمه ایست شگفت انگیز در زبان فارسی که میتواند جایگزین کلماتی دیگر شود.   
فیلی جان الهی زود خانه دار بشین

قربون دهنت عزیزم خداازدهنت بشنوه

میدونی شوهرم میگه همیشه فکر میکنم ک وقتی خونه دارشدم بهترین طرح و واسه نماوداخلش کارکنم

اخه خودش کارش همینه

عزیزم مبارکتون باشه  ماخونمون کوچیکه دعاکنید یه خونه بزرگ بخریم به خدا سخته با بچه توی خونه کوچ ...

ممنون عزیزم.

انشا الله خدا یه خونه سه خواب فوق العاده شیک تو بهترین منطقه قسمتتون کنه

وقتی خدا وارد شود، معجزه می شود.
چرا وام نمیدن؟ اوراق گرفتیم ما...به همه میدن

عزیزم ببخشید میتونم بپرسم چطوری وشرایطشو بگید