2777
2789
عنوان

ی مشکلی واسم پیش اومد لطفا بیاید

78 بازدید | 11 پست

درود به بزرگواران اولا لطفا قضاوتم نکنید و گوش بدید و نظرتون رو بگید...

من کس هستم که نمره های بالایی میگیره ولی یهو افت کرده و حوصله درس خوندن هم نداره...

باید چیکار کنم راهکاری دارید‌؟؟

سارینام یک دختر لوس و زودرنج و مودی و همیشه خوابم میاد و همیشهِ خدا درس دارم،آدم صبوری هستم و سعی میکنم که مهربون باشم زود گریه ام میگیره🗣(مراقب لحنت باش دختر خانوم) آدمایی که خودشون رو نمیگیرن یک لول برای من از همه بالاترن(برای اینکه آدم مورد علاقم باشی خودتو نگیر)استاکرم(کل زندگیتو با استاک میفهمم)یک روانی ایی هستم برای خودم که حد نداره،بی سیاست بودن رو میتونی از من یاد بگیری..عاشق حیوانات هستم مخصوصا گربه ها🐱(پس اگه گربه هارو دوست داری بهترین دوست منی)آدم آرومی هستم و سعی میکنم حرمت هارو نگه دارم اما اون روزی برسه که هاپو بشم مادرتو میخورم💢با آهنگام زندگی میکنم و مدت هاست که بخشی از وجودم شدن،حبیبه هستم(مثل حبیب توی لیسانسه هام)با سرعت نور عاشق میشم..خانواده و افرادی که دور و اطرافم هستن با ارزش ترین دارایی هام هستند دیگههه همین دوستتون دارم مراقب خودتون باشید بوس🎀

افسردگی نگرفتی؟؟ 

حال روحی روانیت خوبه؟؟ 

خوابت چطور

تمرکزت اومده پایین یا کلاس حس و حالشو نداری

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

افسردگی نگرفتی؟؟ حال روحی روانیت خوبه؟؟ خوابت چطورتمرکزت اومده پایین یا کلاس حس و حالشو نداری

...

نمیدونم بهش چی میگن ولی حالم گرفتس و نمیتونم شرح بدم چمه حتی حال ندارم گاهی وقتا هیچ کاری انجام بدم 

سارینام یک دختر لوس و زودرنج و مودی و همیشه خوابم میاد و همیشهِ خدا درس دارم،آدم صبوری هستم و سعی میکنم که مهربون باشم زود گریه ام میگیره🗣(مراقب لحنت باش دختر خانوم) آدمایی که خودشون رو نمیگیرن یک لول برای من از همه بالاترن(برای اینکه آدم مورد علاقم باشی خودتو نگیر)استاکرم(کل زندگیتو با استاک میفهمم)یک روانی ایی هستم برای خودم که حد نداره،بی سیاست بودن رو میتونی از من یاد بگیری..عاشق حیوانات هستم مخصوصا گربه ها🐱(پس اگه گربه هارو دوست داری بهترین دوست منی)آدم آرومی هستم و سعی میکنم حرمت هارو نگه دارم اما اون روزی برسه که هاپو بشم مادرتو میخورم💢با آهنگام زندگی میکنم و مدت هاست که بخشی از وجودم شدن،حبیبه هستم(مثل حبیب توی لیسانسه هام)با سرعت نور عاشق میشم..خانواده و افرادی که دور و اطرافم هستن با ارزش ترین دارایی هام هستند دیگههه همین دوستتون دارم مراقب خودتون باشید بوس🎀

افسردگی نگرفتی ؟ ورزش بکن حتما بعد از هریک ساعت پشت میز نشستن و مطالعه ۴۴ ثانیه اسکات بزن

نمیدونم حقیقتا ولی حالم اینجوریه که حوصله خودمم ندارم و حالم گرفتس حتی نمیتونم شرح بدم که چمه

میتونی از اپ های درسی استفاده کنی دوباره حس درس خوندن بیاد سراغت

در کتاب چهار فصل زندگی،صفحه ها پشت سرِ هم میروند، هریک از این صفحه ها، یک لحظه اند، لحظه ها با شادی و غم میروند…گریه، دل را آبیاری می کند، خنده یعنی این که دل ها زنده است …زندگی، ترکیب شادی با غم است، دوست می دارم من این پیوند را گرچه میگویند: شادی بهتر است، دوست دارم گریه با لبخند را                                      قیصر امین پور♡
میتونی از اپ های درسی استفاده کنی دوباره حس درس خوندن بیاد سراغت

چه جور اپ هایی؟

چه جور اپ هایی؟

مثلا yeolpumta, forest, flipd...

در کتاب چهار فصل زندگی،صفحه ها پشت سرِ هم میروند، هریک از این صفحه ها، یک لحظه اند، لحظه ها با شادی و غم میروند…گریه، دل را آبیاری می کند، خنده یعنی این که دل ها زنده است …زندگی، ترکیب شادی با غم است، دوست می دارم من این پیوند را گرچه میگویند: شادی بهتر است، دوست دارم گریه با لبخند را                                      قیصر امین پور♡

ببین منم اینجوری بودم همه تو بازه هایی از تحصیلشون همین میشن

برای خودت جایزه بذار تو نمره هات خوب بوده حتمااا باهوشی و تواناییشو داری

ببین درست و تقسیم بندی کن به قسمت های کوتاه مثلا یک ساعت اینا

بینش استراحت کن

بگو اگه من به هدف امروزم برای درس رسیدم فلان سریالو میتونم ببینم یه قسمت

اینجوری انگیزه میگیری

حتمااا باشگاه بیرون یا کلا با محیط بیرون ارتباط داشته باش که افسرده نشی

هم ایرانم، هم ویرانم، هم درس دارم، هم نمی‌خوانم. https://abzarek.ir/service-p/msg/2088007 ، این قمار عاقبتش جان مرا می‌بازد