2777
2789

به هم دیگه ابراز کردیم رفتیم تو رابطه دو ماهه 

خوب بود تقریبا همه چی. حرفامونو زدیم راجب موضوعات مهم و شناخت و تفاهم و... همه جوره هم تفاهیم داریم ظاهراً . فامیلم هستیم 

ولی اون سربازیع الان قراره آخر ماه بیاد مرخصی ببینیم همو. از وقتی رفتیم تو رابطه هنو ی قرار تنهایی همو ندیدیم. 

ولی این اخیرا کمتر زنگ میزنه پیام نمی‌ده. (. البته دو سه روزی ی بار روشن می‌کنه گوشیشو ولی همون هم قبلا زنگ میزد مرتب اما جدیدا کم شده اما اگ من بهش بزنم خوب استقبال می‌کنه تحویل میگیره، ک منم نمی‌زنم ) 

ی بار گفته بود نمیدونه راجب چی حرف بزنه گیر می‌کنه وسط تلفن و...( قدرت تلکمش پایینه مهارتش) گفت ب این خاطر زنگ نمیزنه چون نمیدونه چی باید بگه

اولین رابطش هم هست. کسی هم تو زندگیش نیس مطمئنم اینارو.

مثلا اون اون دفعه زنگ زد گفت دارم روز شماری میکنم ک بیام مرخصی دلم واسه صدات تنگ شده.. ولی دیروز ک روشن کرد گوشیشو اصلا زنگ نزد. 

نمیدونم چیکار کنم فازش چیه؟ 

بهش بزنگم نزدیک شم یا دوری؟ کدوم بهتر می‌تونه تاثیر مثبت بذاره؟ 

من دوسش دارم.‌ملاک های همو هم داریم.۲۲ ب بالا سن.

از طرفی میگن فاز بی محلی و در دسترس نبودن جدی می‌کنه از طرفی هم میگن زبون خیلی مهمه و با چارتا قربون صدقه و... میشه جذبش کرد. واقعا موندم!!

یعنی ممکنه منتظره ک بیاد مرهصی همو ببینیم ک گرم تر شده رابطه با سر و تهش کلا همینه؟؟؟ آخه تا الان فقط تو مهمونی همو دیدیم، اولین قرارمونو تازه میخاییم بذاریم البته اگ تا اونموقع این رابطه دووم بیاره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین کسی که هنوز درگیر اینه که کی اول زنگ بزنه کی بیشتر زنگه بزنه هست هنوز به بلوغ عقلی نرسیده که بخواد و بتونه یه رابطه رو هندل کنه حرفمم با توئه .همچین کسی که هنوز بچس نباید وارد رابطه بشه.

کسی که عاقله البته دختری که عاقله نباید همه چیو گنده کنه 

سربازه شرایطش سخته درونگراس اجتماعی نیست اولین بارشه بلد نیست خجالت میکشه یا شایدم احساس میکنم اگه زیادی بهت زنگ بزنه مزاحمته 

یا اینارو باید خودت بفهمی یا الان باید بکنی تو مغزت اون پسر گناه داره عقده های مجازیتو روش نریز 

ببین کسی که هنوز درگیر اینه که کی اول زنگ بزنه کی بیشتر زنگه بزنه هست هنوز به بلوغ عقلی نرسیده که بخ ...

گرچه لحنت خیلی ی جوری بود، ولی مرسی عزیزم و کاش دلایلش همینایی باشه ک شما میگی🥲♥️

من نمیخام آویزون بشم از نظرش وگرنه مشکلی ندارم تو ارتباط گیری.. بعدم اصلا عقده ای از چیزی یا جایی ندارم فقط دوسش دارم و رفتاراش مهمه برام ♥️

ببین کسی که هنوز درگیر اینه که کی اول زنگ بزنه کی بیشتر زنگه بزنه هست هنوز به بلوغ عقلی نرسیده که بخ ...

الان زنگ زدم خاموش بود 

بنظرت ی پیام تقریبا احساسی عاشقانه بفرستم براش تا وقتی روشن کرد ببینه ؟ در حد اینکه نگرانش شدم و...

تاثیر دارع؟؟

گرچه لحنت خیلی ی جوری بود، ولی مرسی عزیزم و کاش دلایلش همینایی باشه ک شما میگی🥲♥️من نمیخام آویزون ب ...

دوست دارم که جدی حرف زدم.اگه ذاتش خوب باشه ته ته دلتم هیچ شکی بهش نداری اصلا راجب این چیزا باهاش بحث نکن من خودم تو رابطم  تا الان که پسره هزاران فرسنگ ازم دوره حتی یبارم همو ندیدیم 25 سالشه مثل بچه ها باهم دیگه بزرگ شدیم دعوا کردیم بلاک کردم من دوباره باهم آشتی کردیم بدون پادرمیانی کسی بدون اینکه حتی یادمون بیاد باهم دعوا کرده بودیم.امسال که کنکور دارم از اواسط تابستون باهم در ارتباط نیستیم تا تموم شه ولی با این حال نه من نه اون هرموقع که بعد از چندین ماه باهم اونم تو چت صحبت میکنیم هیچ حس دوری نداریم بعضی وقتا اون پسر منه بعضی وقتا من دخترش 

امنیم برا هم.دوس داریم همو.بدون کادو بدون مناسبت بدون گیرای مزخرف .چون هردومون به بلوغ عاطفی و عقلی رسیدیم و حتی باور کن یبارم سر اینکه اون بهم بگه چرا حتی 5 ماه یبار زنگ نمی‌زنیم بهم یا چمیدونم اینجا نرو اونجا نرو اینو نپوش حتی باور کن مطرح نکردیم حتی یبار.اینا قشنگن 

الان زنگ زدم خاموش بود بنظرت ی پیام تقریبا احساسی عاشقانه بفرستم براش تا وقتی روشن کرد ببینه ؟ در ح ...

پیامی که از دهن خودت باشه کوتاه باشه اما راجب خودش باشه.بهش نشون بده که امنی

ببین اینارو نگا کاری بکن حرفی بزن جوری باش که بدون اینکه بخوای بدون اینکه بگی باهات اینطوری باشه.رابطه خوب زمان میخاد اولش همش سر چیزایی که تفاهم نداشتیم دعوا میکردیم .ولی بعد فهمیدیم که دوتا آدم هرچند عاشق هم باشن بازم یه تفاوت هایی دارن یاد گرفتیم چه من چه اون راجب چیزایی که ناراحتتون کرده حرف بزنیم نگه نداریم

اینو ببین الان پاک میکنم

ببین اینارو نگا کاری بکن حرفی بزن جوری باش که بدون اینکه بخوای بدون اینکه بگی باهات اینطوری باشه.راب ...

خوندممم عزیزممم الهیییی...

ولی خب این پسره مث پارتنر تو نیس بلد نیس اینجوری حرف بزنه شایدم هنوز چون اولشیم زیادی دوسم نداره.. ولی من اگ بهش ابراز کنم نگرانم آویزون دیده بشم در نظرش

خوندممم عزیزممم الهیییی...ولی خب این پسره مث پارتنر تو نیس بلد نیس اینجوری حرف بزنه شایدم هنوز چون ا ...

نمیتونم پاکش کنم چرا🥲

پسر با پسر فرق داره پسر من برون گراس شیطونه خودشیرینه پسر تو خجالتیه آرومه درونگراس ولی منم بعنوان یک درون‌گرا بهت تقلب میدم که اگه احساس کنه که یه تیکه از وجودشی خیلی باهات راحت حرف میزنه