2777
2789

خانمی که همیشه ملاحضه شوهرشو میکنه باید بگم همیشه نباید بکنه

چون مردا یه خصلتی دارن هر چقد ملاحضه کنی پرو میشن 

تجربه ثابت کرده یه خانمی که همیشه ملاحضه شوهرش و میکرده خرج نمیکردع برای شوهرش جم میکرده حتی سالی یه لباس زیر برای خودش نمیگرفته الان همون شوهر با چهار تا بچه خیانت کرده

پس ما زنا باااید برای خودمون خرج کنیم ارزش بزاریم برای خودمون همیشه زندگیتون اولویت خودتون باشید به خودتون برسید برای زیبایی تون سلامتیتون در حد توان خرج کنید ....

که خدایی نکرده اگ شوهرتون خیانت کرد از این نسوزید چرا کم توقع بودین...

درست میگم؟

ما زنا هیچ وقت نباید برای شوهر دلسوزی کنیم مردای امروزی چشمشون فقط دنبال این و اونه 

خیانت کرد ربطی به زن و کاراش ندارع از بی ذاتیه خودشه تمام

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه شوهرم ی احمق خسیس باشه چی 

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

هیچ ربطی به ملاحظه و خرج نکردن نداره

یه خانم از اقوام هست هم خیلی خوشگله هم خوش اندام هم هنرمند همیشه هم اهل خرید و خرج وسفر و...است تا دلت بخواد هم شوهرش بهش خیانت کرده اونم با زنایی که اصلا خوشگل نبودن

هیچ ربطی به ملاحظه و خرج نکردن ندارهیه خانم از اقوام هست هم خیلی خوشگله هم خوش اندام هم هنرمند همیشه ...

خب الان اون اقوامتون هر باشه از این نمیسوزه که کم توقع بوده هیچ نخاسته 

باید عادتش بدی کم توقع نباشی خلاصه

وقتی ذاتش همینه و وقفط برا خانواده خودشو داداشش جمع می‌کنه نمیشه تغییرش .

فقط دعا میکنم خدا منو بچمو از دستش نجات بده .اگه نداشت نمیسوختم 

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar