2821
2789
عنوان

سنگدان مرغ

22568 بازدید | 16 پست

سلام کسی تاحالا درست کرده؟؟

من اولین باره خریدم آوردم حسابی تمیزش کردم و خرد کردم. پیاز داغ درست کردم و توش ادویه زردچوبه و نمک زدم سنگدونارو ریختم توش بپزه سرخ کردم یکی خوردم احساس کردم نپخته توش آب ریختم با چند تا تیکه فلفل دلمه گذاشتم بپزه الان یک ساعتی شده ولی هم زیر دندون حس میشه هم بوی نا مطبوعی داره؟

نمیدونم چیکار کنم الانم شوهر جان شام میخواد نمیدونم اینو بهش بدم یا نه خودم که خوشم نیومد😳😳

به هر که می‌نگرم در شکایت است، در حیرتم که گردش گردون به کام کیست....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه بار گرفتم با فلفل دلمه ای پیاز اب کمی ادویه رو گاز گزاشتم نرم ک شد ریش ریش کردم با فلفل دلمه ای کمی قارچ ی قاشق رب درست کردم 

الهی به همه ی عظمتت قسم اونایی که آرزوی یه نی نی کوچلو دارن به آرزشون برسون امین
عزیزدل اول باید توی زودپز اب پز کنی بعد خورد کنی بعد همین مدلی سرخ کنی وگرنه این طوری بوش میمونه

ای وای پس باید یه چیز دیگه الان درست کنم اصلا خوشم نیومد دیگه هم نمیخرم😭😭😭😭

یعنی نباید تو آب میپختم.؟میشه بیشتر توضیح بدی؟ ممنون

من اول بااب میذارم میپزه بعدسرخش میکنم توام اول بایدمیذاشتی بپزه بعدابشومیریختی بره بعدسرخ میکردی

تحمل نداره نباشی دلی ک توتنهاخداشی
ای وای پس باید یه چیز دیگه الان درست کنم اصلا خوشم نیومد دیگه هم نمیخرم😭😭😭😭

عزیزم یه چیز دیگه درست کن اما یه باردیگه بخر این مدلی که گفتم درستش کن قول میدم بهت عاشقش میشی

عزیزم یه چیز دیگه درست کن اما یه باردیگه بخر این مدلی که گفتم درستش کن قول میدم بهت عاشقش میشی

باشه ممنون😚😚😚

اول آبپزش کن (با ادویه و نمک)طوری ک نرم شه(۴،۵ساعت زمان میبره)بعد تو تابه نچسب کامل سرخش کن کنارش سیب زمینی سرخ کرده با سس قرمز خوشمزه میشه

با این روشی ک شما درس کردی با هر ذائقه ای جور در نمیاد عزیزم،هم بوی نامطبوع داره وهم مغزش خامه

رهبر عزیز انقلاب: تازیانه خدا برای اسرائیل بسیار سخت خواهد بود...  جهان اسلام باید فشار یکپارچه به رژیم غاصب وارد کند با هر امکاناتی که در توان است،،، فکر می‌کنی مجازیه، حرفی زدیو در رفتی؟! نه جانم حسابرسی بزرگتر در پیش داریم!    علامه طباطبایی( از اولیای الهی و از شاگردان آیت‌الله قاضی )فرمودند:این انقلاب متصل به ظهور امام مهدی علیه السلام خواهد شد... «اِنَّ الْحُسین مِصباحُ الْهُدی وَ سَفینَهُ الْنِّجاة» ،،،پیامبر عزیزمون فرمودن:وَلَايَةُ عَلِيِّ بْنِ أَبِي طَالِبٍ حِصْنِي فَمَنْ دَخَلَ حِصْنِي أَمِنَ مِنْ عَذَابِي   اطاعت از ولایت فقیه آزمون قبل از ظهور است...((یا الله یا رحمن یارحیم،یامقلب القلوب ثبت قلوبنا علی دینک 🤲))...اللهم عجل لولیک الفرج 🤲

2790
2823
2791
2779
2792