من ک دختر خالم باهم کنکور داشتیم میخوندیم اون خیلی کم میخوند سهمیه ۵ درصد داشت یه سال پشت کنکور فود اون مهندسی بهداشت حرفه ای قبول شد من نشدم مامانش همش اونو میزنه تو سر من میگه مهندس از خانم مهندس یاد بگیر من خیلی قلبم میشکنه 🥲😭💔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چیه هی از هر ده تا تاپیک نه تاش خودکشیه الان مثلاً خودکشی کنی چیزی حل میشه نه عزیزم خونوادت ۴ روز گریه و زاری میکنن بعدش تمام تو میمونی و یه عذاب ابدی اگه زنده بمونی که یه عمر ناقص میشی اگه زنده نمونی اون دنیا هر دقیقش اندازه ی صد سال این دنیایه باید عذاب بکشی خودکشی گناه کبیره است بخشودنی نیست
خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰زود بود برای رفتنت دخترکم🖤
فازم چیزی نیس . هر روز همین ساعتا این تاپیک رو تکرار میکنه و یه عده هم میان میگن وای نکن و این حرفا
تو جای من نیستی نمیدونی به خدا تا میرم درس بخونم یکم میخونم بهد نمیتونم نماز میخونم آینه حالم بد میشه همش فکر خودکشی تو سرم شبا نمیتونم بخوابم بع خدا خسته شدم،💔😭
من ک دختر خالم باهم کنکور داشتیم میخوندیم اون خیلی کم میخوند سهمیه ۵ درصد داشت یه سال پشت کنکور فود ...
چند سال دیگه هم تو شوهر می کنی هم دختر خاله ات انوقت سال تا سال هم همدیگه رو نمی بینید بعد چند سال که بچه دار می شی و سر خونه زندگیت هستی اصلا فکر می کنی و قیافه خاله ات هم یادت نمیاد بعد خنده ات می گیره که یه روزی چقدر این آدم برای خودت می دونستی