2777
2789
چی شده عزیزم

من ک دختر خالم باهم کنکور داشتیم میخوندیم اون خیلی کم میخوند سهمیه ۵ درصد داشت یه سال پشت کنکور فود اون مهندسی بهداشت حرفه ای قبول شد من نشدم مامانش همش اونو میزنه تو سر من میگه مهندس از خانم مهندس یاد بگیر من خیلی قلبم میشکنه 🥲😭💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حداقلش اینجا امید داری یه روز به مرگ طبیعی از دنیا می ری و همه درد و رنج هات برای همیشه تموم می شه و ...

مبخوامهمش حالم خوب باشه نماز میخونم دعا میکنم ولی باز فایده نداره

کنکور 💔😭🥲

دختر خوب خدا پدر و مادرت بیامرزه.  آخه کنکور ارزش خودکشی داره؟    

یه روز مثل من برمی گردی به گذشته نگاه می کنی می بینی بهترین دوران زندگی ات همون موقع بود و چه الکی زندگی برای خودت جهنم کرده بودی

الهم عجل لولیک الفرج

وای گفتم چیشده عزیزم دنیا ک ب آخر نرسیده کنکور خوبیش ب اینه همیشه فرصت هست برا جبران

به خدا حالم بده همش سرکوفت هیچی نمیتونم بخونم حالم از خودم بهم میخوره 💔😭

[QUOTE=363716234]تو اینکاره نیستی بابا . هر روز کارت شده همین فقط حرف میزنی[/QUOTEفازت چیه

فازم چیزی نیس . هر روز همین ساعتا این تاپیک رو تکرار میکنه و یه عده هم میان میگن وای نکن و این حرفا

برو پیش روانشناس مشکل رو ریشه یابی و حلش کن

چیه هی از هر ده تا تاپیک نه تاش خودکشیه الان مثلاً خودکشی کنی چیزی حل میشه نه عزیزم خونوادت ۴ روز گریه و زاری میکنن بعدش تمام تو میمونی و یه عذاب ابدی اگه زنده بمونی که یه عمر ناقص میشی اگه زنده نمونی اون دنیا هر دقیقش اندازه ی صد سال این دنیایه باید عذاب بکشی خودکشی گناه کبیره است بخشودنی نیست 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰زود بود برای رفتنت دخترکم🖤

فازم چیزی نیس . هر روز همین ساعتا این تاپیک رو تکرار میکنه و یه عده هم میان میگن وای نکن و این حرفا

تو جای من نیستی نمیدونی به خدا تا میرم درس بخونم یکم میخونم بهد نمیتونم نماز میخونم آینه حالم بد میشه همش فکر خودکشی تو سرم شبا نمیتونم بخوابم بع خدا خسته شدم،💔😭

من ک دختر خالم باهم کنکور داشتیم میخوندیم اون خیلی کم میخوند سهمیه ۵ درصد داشت یه سال پشت کنکور فود ...

چند سال دیگه هم تو شوهر می کنی هم دختر خاله ات  انوقت سال تا سال هم همدیگه رو نمی بینید  بعد چند سال که بچه دار می شی و سر خونه زندگیت هستی اصلا فکر می کنی و قیافه خاله ات هم یادت نمیاد  بعد خنده ات می گیره که یه روزی چقدر این آدم برای خودت می دونستی

الهم عجل لولیک الفرج

برو پیش روانشناس مشکل رو ریشه یابی و حلش کنچیه هی از هر ده تا تاپیک نه تاش خودکشیه الان مثلاً خودکشی ...

منم به خدا آدمم همش سرکوفت میشنوم همش میگن از فلانی یاد بگیر از اون یاد بگیر هیچی نشدی میگم کاش بمیرم تا راحت شم

کنکور 💔😭🥲

دختر من

به خدا الان من که قبول شدم کجا دنیا رو گرفتم؟؟؟؟؟

به خداوندی خدا قسم تهش هیچچچ چی نیست

بیا اصلا خودم کمکت میکنم:)))

در خواست دوستی بده با هم حلش کنیم:)))🫂

در وصل هم ز شوقِ تو ای گل در آتشم‌‌‌‌‌‌...                                           عاشق نمی‌شوی که ببینی چه میکشم:)

مبخوامهمش حالم خوب باشه نماز میخونم دعا میکنم ولی باز فایده نداره

اشکال نداره. طبیعت انسانه که گاهی اوقات دلش بگیره و خسته بشه 

امام علی هم با همه عبادتش بعضی وقت ها از شدت اینکه دلش می گرفته سر تو چاه می کرده و درد دل می کرده.  

الهم عجل لولیک الفرج

یه مشاور میشناسم داخل روبیکا خیلی خوبه شاید لازمتون بشه 

رضایت مندی هاشم زیاده

برای کسایی هم که مشکل مالی دارن رایگان 

برای بقیه هم هزنیه اش خیلی پایین

خواستید ایدی شو بدم