2777
2789
همه چی هست به خدا خیلی حالم بده 😭💔

هر روز برو پارک یک ساعت بدو 

با دویدن تمام انرزی های منفی وجودت می ریزه روی زمین و از بین می ره. وقتی میایی خونه فکرت آروم و ذهنت آزاده و فقط به درس و پیشرفت خودت فکر می کنی

الهم عجل لولیک الفرج

دختر منبه خدا الان من که قبول شدم کجا دنیا رو گرفتم؟؟؟؟؟به خداوندی خدا قسم تهش هیچچچ چی نیستبیا اصلا ...

به خدا منم آدمم همش سرکوفت حالم از خودم بهم میخوره احساس پوچی دارم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم به خدا آدمم همش سرکوفت میشنوم همش میگن از فلانی یاد بگیر از اون یاد بگیر هیچی نشدی میگم کاش بمیر ...

عزیزم می‌دونم سخته دورت بگردم ولی واقعا هممون تو زندگی از این جمله ها شنیدیم خدا شاهده دردایی رو که من کشیدم برا هر کسی تعریف کردم گفته  چطوری طاقت آوردی و زنده ای

مرگ چاره کار نیست اگه واقعا مشکلت همینه خب استعدادتو تو یه حرفه شناسایی کن و همونو ادامه بده 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰زود بود برای رفتنت دخترکم🖤

به خدا منم آدمم همش سرکوفت حالم از خودم بهم میخوره احساس پوچی دارم

بیا صحبت میکنیم:)))

در وصل هم ز شوقِ تو ای گل در آتشم‌‌‌‌‌‌...                                           عاشق نمی‌شوی که ببینی چه میکشم:)

همش میزنه تو سز من منم آدمم دیگه ناراحت میشم 😭💔

این حرف ها همیشه تو زندگی هست 

الان خاله ات دخترش می زنه تو سرت 

پس فردا مادرشوهرت جاری ات می زنه تو سرت 

بعد اون فلان خره دخترش می زنه تو سرت 

و این داستان ادامه داره 

این تو هستی که باید بدونی فارغ از رشته و شغل و پول و ... تو به خاطر انسان بودنت ارزشمند هستی حالا چه دیپلم داشته باشی چه دکتری 

الهم عجل لولیک الفرج

عزیزم می‌دونم سخته دورت بگردم ولی واقعا هممون تو زندگی از این جمله ها شنیدیم خدا شاهده دردایی رو که ...

روانشناس خیلی دوس دارم میخوام برم همونو ادامه بدم ولی میترسم مورد تمسخر قرار بگیرم 

این حرف ها همیشه تو زندگی هست الان خاله ات دخترش می زنه تو سرت پس فردا مادرشوهرت جاری ات می زنه تو س ...

خوب منم تلاش کروم تشد چیکار کنم خوب دیگا هم نمیتونم کنکور بدم واقعا بریدم

من ک دختر خالم باهم کنکور داشتیم میخوندیم اون خیلی کم میخوند سهمیه ۵ درصد داشت یه سال پشت کنکور فود ...

عزیزم بهترین ها برات رقم میخوره 

شاید 25 درصد داشته مشاور ما که میگه 5 درصد تاثیری تو رشته و... نداره که  فقط رتبه رو میاره پایین . 

عزیزم تو نون زحمت خودتو میخوری به خدا توکل کن سهمیه نداری ولی خدا رو که داری

یه دختر مهربون لر که تهران دنیا امده ولی تبریز زندگی میکنه و ارزوی دیدن شیراز داره ولی نه لری بلده نه تبریزی نه شیرازی اسمم عسله ولی همه منو به اسم فاطمه میشناسن پس تو هم فاطمه صدام بزن و برام دعا کن مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات و یا یه حمد برام میخونی و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی کاربری دست 3 نفره. سه تامون دختر هستیم یه شماره بیشتر نداشتیم بقیه تعلیق شده بودن ولی اکثرا خودم تو سایت هستم .. اگر کافه یا رستوران خوبی توی تبریز میشناسید بهم معرفی کنید یا جاهای گردشگری نظرتون راجب رشته معماری بگید

عزیزم بهترین ها برات رقم میخوره شاید 25 درصد داشته مشاور ما که میگه 5 درصد تاثیری تو رشته و... نداره ...

خیلی ناراحت میشم الان میبنیم رفته اون دانشگاه همش پز میده مادرش اینا انگار دکتری پرستاری معلمی شده 

استارتر تو هر روز همین تاپیک می زنی دختر خوب بلند شو برو خودت جمع و جور کن نشستن و ناله کردن و دلسوز ...

💔😭😭😭🥲شبا نمیتونم راحت بخوابم از بس دل درد عصبی دارم 

روانشناس هم رفتم 🥲😭💔

برو روانپزشک 

خانومای خوشگل باهم پرابلم ندارن🎀با من از بارون ، جنگل های مه گرفته گیلان، آتیش و چای حرف بزن:) . . اگه اهل مطالعه هستی، ممنون میشم بهترین کتابی که خوندی رو بهم معرفی کنی🌱 درخواست دوستی نفرستید