ناخواسته باردار شدم بچه اول رفتم دکتر میگه قلب تشکیل شده ۶ هفته مه شوهرم بی مسئولیته میگه ما مستاجریم حقوقش بیست تومنه کلا زیاد کاری نیست رفت قرص گرفت بندازم ولی خواهر بزرگم میگه من تو مخارجش کمک بتونم می کنم میگه شوهرت خودخواهه آخه دکتر بهم گفت سقط کنی شایددیگه به سختی مادر شی شما میگید چی کار کنم هیچ کمکی هم ندارم مادرم خیلی پیره این خواهرمم یا شهر دیگه است به شوهرم می گم دکتر گفت شاید دیگه مادر نشی راحت گفت خب نشی بچه اصلا نباشه
من همون اول ازدواجم ناخواسته بار دار شدم پسرم ۷ ماهه شد جدا شدیم الان ۱۰ سال گذشته و با پسرم زندگی م ...
عه یعنی بعدش نگفتی تنها بودی بهتر بود؟ خواهرمم همینو میگه میگه ده سال دیگه گور بابای شوهرت نبودم نبود بچه ات انگیزه میده بهت کار می کنی تنها بمونی فایده نداره
عه یعنی بعدش نگفتی تنها بودی بهتر بود؟ خواهرمم همینو میگه میگه ده سال دیگه گور بابای شوهرت نبودم نبو ...
نه تنهایی خیلی بده،الان پسرم واسم انگیزست،باورت میشه به خاطر پسرم تفریحاتم خیلی بیشتر شده،جشن تولدامون بیشتر شده،اصلا شور و نشاط به خاطر حضور بچه بیشتر میشه.ممکنه آدم تا تنهاست حوصله خیلی کارا رو نداشته باشه اما به خاطر بچه مجبور میشه فعالیت و تحرکش بیشتر شه.
واسه سلامتی و عاقبت به خیری پسرم یه صلوات از ته قلبتون مهمونم کنید