ناخواسته باردار شدم بچه اول رفتم دکتر میگه قلب تشکیل شده ۶ هفته مه شوهرم بی مسئولیته میگه ما مستاجریم حقوقش بیست تومنه کلا زیاد کاری نیست رفت قرص گرفت بندازم ولی خواهر بزرگم میگه من تو مخارجش کمک بتونم می کنم میگه شوهرت خودخواهه آخه دکتر بهم گفت سقط کنی شایددیگه به سختی مادر شی شما میگید چی کار کنم هیچ کمکی هم ندارم مادرم خیلی پیره این خواهرمم یا شهر دیگه است به شوهرم می گم دکتر گفت شاید دیگه مادر نشی راحت گفت خب نشی بچه اصلا نباشه
خواهرت اشتباه کرد گفت من کمکت میکنم از امروز تا ابد وظیفه اش میشه خرج بچه تو بده وگرنه شوهرش رسوا بازی درمیاره خودتم اگه واقعا دلت میخواد مادر بشی و با این شرایط شوهرت میتونی باهاش سازش کنی نگهش دار
سمت من اگه میای "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :) بزرگترین خیانت آدمیزاد در حق خودش ؛فروختن تنهایی اش به آدم های بی ارزش است....
من همون اول ازدواجم ناخواسته بار دار شدم پسرم ۷ ماهه شد جدا شدیم الان ۱۰ سال گذشته و با پسرم زندگی میکنم.با اینکه به سختی و تنهایی پسرم و یزرگ کردم اما خوشحالم که بچه واسم موند الان واسم انگیزه و امیده.تو که شرایطت خیلی بهتر از منه به هیچ عنوان سقط نکن
واسه سلامتی و عاقبت به خیری پسرم یه صلوات از ته قلبتون مهمونم کنید
نگهش دار عزیزم من سه تا دارن اگه خدایی نکرده چهارمی درکار باشه عمرآ این کارو نمیکنم شوهرتم وقتی بابا بشه سربه راه میشه نشدم به تخم دانت ولی بچتو نگه دار