2777
2789
عنوان

خیانت

154 بازدید | 16 پست

امروز متوجه شدم دوست پسرم بهم خیانت کرده وقتی بهش گفتم خودش رو زد به اون راه ولی وقتی اسکرین نشون دادم سریع گفت فراموشم کن کات کنیم.

چرا آدما اینجوری شدن؟ میشه یه چیزی بگید آروم بشم؟

برو همین الان وضو بگیر دو رکعت نماز شکر بخون که خدا انقدر دوستت داره قبل ازدواج فهمیدی و برای همیشخ بندلزش سطل آشغال

امیدوارم آرومت کرده باشم

چه ترسی از بی همگی، باتو _________#خدا

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

گفت فراموشم کن؟! فراموشش کن! به زباله دان مغزت اضافه‌اش کن!

این آدم همینه که هست. 

خدارو شکر که زود تر تکلیفت معلوم شد. 

حتی ارزش فکر کردن هم نداره. 

به آینده‌ات فکر کن و از این به بعد بیشتر مراقب روح ارزشمندت باش. 

به هر بی سر و پایی اجازه ورود به حریمت رو نده. 

از صمیم قلبم امیدوارم که خوشبخت بشی و انقدررر اتفاقات خوب برات بیافته که جایی برای فکر کردن به این فرد در ذهنت باقی نمونه💖

برو همین الان وضو بگیر دو رکعت نماز شکر بخون که خدا انقدر دوستت داره قبل ازدواج فهمیدی و برای همیشخ ...

خیلی سعی کردم حلو مامانم بغض نکنم، مخالف بود ولی خامش بودم به خاطرش کلی اصرار کردم که پسر خوبیه خیلی دلم شکست

ببخشیدا عزیزم اشغالی ک خودشو میندازه تو سطل اشغالی زحمتتو کم کرده ، لیاقتش یکی مثل خودشه کارماشم پس ...

واقعا خوشحالم اجازه خیلی چیزا و سائل رو ندادم بهش با اینکه چند سال از آشنایی مون میگذشت ولی یه وقتایی اصلا توقعی از اون شخص نداری

واقعا خوشحالم اجازه خیلی چیزا و سائل رو ندادم بهش با اینکه چند سال از آشنایی مون میگذشت ولی یه وقتای ...

بایدم خوشحال باشی اجازه خیلی چیزارو ندادی بهش این بخشی از اصالت توعه تو این دوره متفاوت بودن خیلی جنم میخواد افتخار کن ب خودت، تو باخت ندادی اون چند سال بعد میفهمه چیشد هنوز داغه سرش ، به چشم دیدم پسریو ک میگف از تو بهتر زیاده و با همین جمله زندگیش بدتر شد بهتر نشد و فکر کرد چه خبره بیرون از رابطه براش ، پس توام غصه نخور ک عزیزم ، اره دقیقا وقتی توقعی نداری گند میزنن ، پس بهتره رو بودن کسی حساب باز نکرد و زندگیو جوری چیشد ک بعد نبودش شبیه ی مرده نباشی ک فقط نفس میکشه !

حق اونه که خودش بیاد ، تو بدی بره ، باز برگرده بهت:)