2777
2789
شاغل شدین عزیزم؟ منم چند ساله همش از حس ششمیا سوال میپرسم یه نفری بود خیلی دقیق گفت کاربریشو گم کردم ...

نه عزیزم شاغل نشدم،حال را بیشتری ها دقیق میگویند آینده نه؟برای شما آینده را درست گفتند؟

کلا جدای ایشون حستون نسبت ب ازدواجم چیه کِی هستش و چجور شخصی

کاملا سنتی 

با پسر همسایه یکی از فامیلهای نزدیکتون که با اون فامیلتون رفت و امد دارید

بدون اطلاع قبلی درخواست دوستی ندید و حتی الامکان  سوالاتتون رو در پستاتون بپرسید ❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کاملا سنتی با پسر همسایه یکی از فامیلهای نزدیکتون که با اون فامیلتون رفت و امد دارید

زمانش چیزی حس نکردین 

عزیزم میشه خواهشا زاجع ب اینده ی شغلیم هم بگین میتونم در اینده یه شغل دولتی داشته باشم شرایطم خیلییی بد شده جدیدا بدو بدتر داره میشه درست میشه؟ 🥲

مِه آخرین برگِ ریی درختِ حوشکِ جورم... 

کاملا سنتی با پسر همسایه یکی از فامیلهای نزدیکتون که با اون فامیلتون رفت و امد دارید

@کدوزرنگ سلام عزیزم خوبی گلم؟عزیزم قبلا چیزی که گفتی درست بود و اتفاق افتاد،خیلی وقته چند بار ازت سوال پرسیدم نبودی،عزیزم میشه لطفا جواب بدهید،گلم من با آقای ج ازدواج دارم یا نه؟جه زمانی ازدواج دارم؟مشخصات ظاهری و شغلش چیه؟مرسی گلم

نه عزیزم شاغل نشدم،حال را بیشتری ها دقیق میگویند آینده نه؟برای شما آینده را درست گفتند؟

نه اینده فقط یکیشون اسمشو گم کردم متاسفانه

@کدوزرنگ سلام عزیزم خوبی گلم؟عزیزم قبلا چیزی که گفتی درست بود و اتفاق افتاد،خیلی وقته چند بار ازت س ...

عزیزم الان انرژیم همسو نیست باهات برای این دونفر رو هم یهویی گفتم 

بدون اطلاع قبلی درخواست دوستی ندید و حتی الامکان  سوالاتتون رو در پستاتون بپرسید ❤️

@کدوزرنگ حیف شد عزیزم،خیلی دنبالت بودم ولی نبودی جواب بدهی، چون چیزیکه قبلا گفتی درست بود،میشه لطفا درخواستم را قبول کنی بعدا جواب بدهی،ممنون گلم

@کدوزرنگ حیف شد عزیزم،خیلی دنبالت بودم ولی نبودی جواب بدهی، چون چیزیکه قبلا گفتی درست بود،میشه لطفا ...

یه کاربربودنفس نمیدونم چی اونم یه سال میش به من دقیق ترگفت حیفرپیداش نمیکنم 

برای درست شدن زندگیم صلوات می فرستی ❤️❤️❤️

مرسی عزیزم از پاسخگوییتون ❤

الان ک انرزیتون باهام همسو شده لطفا راجع ب اینده شغلیم هم بگید بنظرتون سال بعدی میتونم شاغل بشم؟ یا کلا سال های بعدی؟ 

عزیزم درموردمن چی قبلایه چیزودرست گفتی طلاقه درسته ؟؟؟

بهتر هم هست که طلاق باشه عزیزم به صلاح جفتتون هست چون اونم دیگه پذیرای تو نخواهد بود توم زندگیت بهتر میشه ، اره طلاق میگیری اونم ازدواج میکنه