2777
2789
بهتر هم هست که طلاق باشه عزیزم به صلاح جفتتون هست چون اونم دیگه پذیرای تو نخواهد بود توم زندگیت بهتر ...

عزیزم بچه اام چی میشن من نگران اونام  اونم بااون زن خوشبخت میشه ؟؟،؟،؟من ازدواج مجددخواهم داشت ؟؟؟؟؟

برای درست شدن زندگیم صلوات می فرستی ❤️❤️❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

در اعلانات بگردی پیدا می کنی کی هست

اسمش یه فاطمه ک به انگلیسی نوشنه بود داشت چندتا عددم کنارشش

اعلانام یه بار نمیدونم چرا کامل پاک شدن بازم میگدم اکر پیداشد بهتون میگم حتما

مِه آخرین برگِ ریی درختِ حوشکِ جورم... 

@کدوزرنگ عزیزم میشه لطفا درخواستم را قبول کنید یا اینکه وقتی انرژیت همسو شد اینجا پاسخ سوالاتم را ب ...

باشه عزیزم بعدا دیدمت میگم... سنگینی شخصی به اسم فاطمه که مسافت دور از خودت هست روتون هست و برداشته نشده همین باعث میشه کلا دافعه داشته باشی عمیق نشه کسی بهت ، کار ناتمامت رو تمام کن 

بدون اطلاع قبلی درخواست دوستی ندید و حتی الامکان  سوالاتتون رو در پستاتون بپرسید ❤️
باشه عزیزم بعدا دیدمت میگم... سنگینی شخصی به اسم فاطمه که مسافت دور از خودت هست روتون هست و برداشته ...

عزیزم ❤️❤️❤️🥹🥹🥹بچه اام چی میشن نامادری بزرگ میکنه ؟؟؟؟من ازدواج مجددارم ؟؟؟

عزیزم بچه اام چی میشن من نگران اونام اونم بااون زن خوشبخت میشه ؟؟،؟،؟من ازدواج مجددخواهم داشت ؟؟؟؟؟

اره عزیزم  همسرت ۴ فرزند در طالعش هست البته برای همسرت ۲ تا طلاق هست 

شما هم ازدواج موفقی میکنی با کسی که از شهر دیگه ای هست

بدون اطلاع قبلی درخواست دوستی ندید و حتی الامکان  سوالاتتون رو در پستاتون بپرسید ❤️
اره عزیزم همسرت ۴ فرزند در طالعش هست البته برای همسرت ۲ تا طلاق هست شما هم ازدواج موفقی میکنی با کس ...

میشه عزیزم اینم بگید لطفا اگر. میشه حستونو راجع ب آینده ی شغلیم. بگید ممنون. میشم ایا امسال یا سال بعدی شاغل میشم؟

میشه عزیزم اینم بگید لطفا اگر. میشه حستونو راجع ب آینده ی شغلیم. بگید ممنون. میشم ایا امسال یا سال ب ...

اره عزیزم امسال راحت تر از سال اینده شاغل میشی ثبت نام داره انجام میدی  ولی بعدها مجدد شغلتو عوض میکنی

اره عزیزم همسرت ۴ فرزند در طالعش هست البته برای همسرت ۲ تا طلاق هست شما هم ازدواج موفقی میکنی با کس ...

خداخیرت بده❤️❤️❤️❤️من چندتابچه خواهم داشت ؟؟؟؟شوهربعدیم سن بالاس بچه داره خوبه یاپیره وای فدات شم هرچی حس میکنی میگی  غریبه س ؟؟؟؟

اره عزیزم امسال راحت تر از سال اینده شاغل میشی ثبت نام داره انجام میدی ولی بعدها مجدد شغلتو عوض میک ...

ممنونم ان شاءالله ❤❤❤

میشه لطفا حستونو ب زمان ازدواجمم بگید بنظرتون چجثر شخصی هستش الان ۲۴ سالمه ایا همو دوست خواهیم داشت؟ 

خداخیرت بده❤️❤️❤️❤️من چندتابچه خواهم داشت ؟؟؟؟شوهربعدیم سن بالاس بچه داره خوبه یاپیره وای فدات شم هر ...

نه سن بالا نیست مجرد هو بهت پیشنهاد میده قبول نکن 

ازدواجت هم خوبه اما چشمت رو از زندگی همسرت بردار 

بزار هرچی پشتت میخوان بگن مهم نباشه 

اون خودش خائن بوده تو دیر فهمیدی روابطش رو ولی اون‌تورو زودتر فهمید بخاطر این خس برنده شدن داره 

باشه عزیزم بعدا دیدمت میگم... سنگینی شخصی به اسم فاطمه که مسافت دور از خودت هست روتون هست و برداشته ...

@کدوزرنگ مرسی عزیزم آن ناتمام که گفتی داره تمام میشه آخرش هست،عزیزم حس ج به من و قصدش چیه؟باهاش ازدواج دارم یا نه؟من چه زمانی ازدواج دارم؟مشخصات ظاهری و شغلش چیه گلم؟عزیزم اسم خودم فاطمه هست،آن سنگینی که گفتی چطور بردارم؟مرسی عزیزم

نه سن بالا نیست مجرد هو بهت پیشنهاد میده قبول نکن ازدواجت هم خوبه اما چشمت رو از زندگی همسرت بردار ب ...

عزیزم من متوجه نشدم اون پیشنهادمیده من قبول نکنم کیه اشناس یاغریبه ؟؟؟بالاخره خوبه یابد؟؟؟چیوشوهرم زودفهمیدمن اصلابهش خیانت نکردم اون حس میکنه من خیانت کارم ؟؟؟؟؟؟

@کدوزرنگ مرسی عزیزم آن ناتمام که گفتی داره تمام میشه آخرش هست،عزیزم حس ج به من و قصدش چیه؟باهاش ازد ...

فاطمه راه دور  براتون دعا گرفتن دستش سنگین بوده