کاربررایت ماشالاهمه جاهست واقعاشایددوسال پیش بوداخه من همیشه میبینمش 😅😅توروخدابگوکی تاحالابهت درست ...
شما هم همیشه هستی هیچ کس همه حال را درست گفتند آینده نه،فقط خانم کاکتوسرنگی حرفش یک مورد تحقق داشت و بقیه زمانش نشده ،به حسششم مثل من به چشم سرگرمی نگاه کن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کاربررایت ماشالاهمه جاهست واقعاشایددوسال پیش بوداخه من همیشه میبینمش 😅😅توروخدابگوکی تاحالابهت درست ...
شما هم همیشه هستی 😁😍هیچ کس همه حال را درست گفتند آینده نه،فقط خانم کاکتوسرنگی حرفش یک مورد تحقق داشت و بقیه زمانش نشده ،به حسششم مثل من به چشم سرگرمی نگاه کن
شما هم همیشه هستی هیچ کس همه حال را درست گفتند آینده نه،فقط خانم کاکتوسرنگی حرفش یک مورد تحقق داشت و ...
دقیقامن تاالان یه چیزرومیپرسیدم همه برعکسش روگفتن فقط کاکتوس رنگی درست ترگفت ویکی بودکاربرباران من به این نتیحه رسیدم اینده فقط دست خداس حتی باموکل وسرکتابم نمی تونن تشخیص بدن
میپسنده معمولی هم برخورد میکنه اما اصلا به فکر ازدواجنیست
سلام عزیزم خوبی گلم؟عزیزم قبلا جیزی که گفتی شد،خیلی وقته چند بار ازت سوال پرسیدم نبودی،گلم من با آقای ج ازدواج دارم یا نه؟جه زمانی ازدواج دارم؟مشخصات ظاهری و شغلش چیه؟مرسی گلم