2777
2789
دوسال چیه یکی دوهفته پیش بود😑😑😑😑

کاربررایت ماشالاهمه جاهست واقعاشایددوسال پیش بوداخه من همیشه میبینمش 😅😅توروخدابگوکی تاحالابهت درست گفته 

برای درست شدن زندگیم صلوات می فرستی ❤️❤️❤️

کاربررایت ماشالاهمه جاهست واقعاشایددوسال پیش بوداخه من همیشه میبینمش 😅😅توروخدابگوکی تاحالابهت درست ...

شما هم همیشه هستی هیچ کس همه حال را درست گفتند آینده نه،فقط خانم کاکتوسرنگی حرفش یک مورد تحقق داشت و بقیه زمانش نشده ،به حسششم مثل من به چشم سرگرمی نگاه کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من قبلا چندین بار گفتم برات میدونی چرا یادمه بخاطره اسم کاربریت عزیزم

میشه لطفا اینو برام بگید حستونو اسمم فاطمه

قراره اخر این ماه با یه اقایی اشنا بشم من ایشونو خیلی پسندیدم ولی اون اقا فعلا منو ندیده بنظرتون میپسنده و ممکنه ب ازدواح ختم بشه 

ممنون میشم پاسخ بدین

مِه آخرین برگِ ریی درختِ حوشکِ جورم... 

میشه لطفا اینو برام بگید حستونو اسمم فاطمه قراره اخر این ماه با یه اقایی اشنا بشم من ایشونو خیلی پسن ...

میپسنده معمولی هم برخورد میکنه  اما اصلا به فکر ازدواج‌نیست 

بدون اطلاع قبلی درخواست دوستی ندید و حتی الامکان  سوالاتتون رو در پستاتون بپرسید ❤️
کاربررایت ماشالاهمه جاهست واقعاشایددوسال پیش بوداخه من همیشه میبینمش 😅😅توروخدابگوکی تاحالابهت درست ...

شما هم همیشه هستی 😁😍هیچ کس همه حال را درست گفتند آینده نه،فقط خانم کاکتوسرنگی حرفش یک مورد تحقق داشت و بقیه زمانش نشده ،به حسششم مثل من به چشم سرگرمی نگاه کن

شما هم همیشه هستی هیچ کس همه حال را درست گفتند آینده نه،فقط خانم کاکتوسرنگی حرفش یک مورد تحقق داشت و ...

شاغل شدین عزیزم؟ منم چند ساله همش از حس ششمیا سوال میپرسم یه نفری بود خیلی دقیق گفت کاربریشو گم کردم😕

مِه آخرین برگِ ریی درختِ حوشکِ جورم... 

شما هم همیشه هستی هیچ کس همه حال را درست گفتند آینده نه،فقط خانم کاکتوسرنگی حرفش یک مورد تحقق داشت و ...

دقیقامن تاالان یه چیزرومیپرسیدم همه برعکسش روگفتن فقط کاکتوس رنگی درست ترگفت ویکی بودکاربرباران من به این نتیحه رسیدم اینده فقط دست خداس حتی باموکل وسرکتابم نمی تونن تشخیص بدن 

میپسنده معمولی هم برخورد میکنه اما اصلا به فکر ازدواج‌نیست

سلام عزیزم خوبی گلم؟عزیزم قبلا جیزی که گفتی شد،خیلی وقته چند بار ازت سوال پرسیدم نبودی،گلم من با آقای ج ازدواج دارم یا نه؟جه زمانی ازدواج دارم؟مشخصات ظاهری و شغلش چیه؟مرسی گلم

میپسنده معمولی هم برخورد میکنه اما اصلا به فکر ازدواج‌نیست

کدوزرنگ جون خوبی😍😍😍 منوشایدنشناسی قبلاهاکاربرقدیمی درموردوکالت ازت زیادسوال پرسیدم الان دوتابچه کوچیک دارم مرحله اخرطلاقم میشه بگی طلاق دارم یانه ؟؟؟