2777
2789
تپلی سبزه رژ جیگری مورد علاقته چشمای درشت لبای قلوه ای دستای تپل دستند میندازی همیشه شوهرت عاشقته خی ...

@شیما00 سلام عزیزم خوبی گلم؟میشه لطفا پاسخ بدهید،مرسی عزیزم،حس کسی کت اول اسمش ج داره نسبت به من و قصدش چیه؟آیا در آینده به من پیشنهاد ازدواج میده و باهاش ازدواج دارم؟من چه زمانی ازدواج می کنم؟مشخصات ظاهری و شغلش چیه؟مرسی عزیزم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تپلی سبزه رژ جیگری مورد علاقته چشمای درشت لبای قلوه ای دستای تپل دستند میندازی همیشه شوهرت عاشقته خی ...

ولی خب یه نفر تاپیک زده بود همه چی بهم الهام میشه اکثرا درست میگفت برا بقیه رو 

ولی خب یه نفر تاپیک زده بود همه چی بهم الهام میشه اکثرا درست میگفت برا بقیه رو

خوب تهش یه حدسه خدا فقط از اینده ما اگاهه اینجوری گناهه من به هرکی میگم بهشم میگم سرگرمیه و قابل اکتفا نیست وگرنه ما بنده های ضعیف خداییم

خوب تهش یه حدسه خدا فقط از اینده ما اگاهه اینجوری گناهه من به هرکی میگم بهشم میگم سرگرمیه و قابل اکت ...

@شیما00 سلام عزیزم خوبی گلم؟میشه لطفا پاسخ بدهید،مرسی عزیزم،حس کسی کت اول اسمش ج داره نسبت به من و قصدش چیه؟آیا در آینده به من پیشنهاد ازدواج میده و باهاش ازدواج دارم؟من چه زمانی ازدواج می کنم؟مشخصات ظاهری و شغلش چیه؟مرسی عزیزم

@شیما00 سلام عزیزم خوبی گلم؟میشه لطفا پاسخ بدهید،مرسی عزیزم،حس کسی کت اول اسمش ج داره نسبت به من و ...

من قبلا چندین بار گفتم برات میدونی چرا یادمه بخاطره اسم کاربریت عزیزم