2777
2789
عنوان

عقلم دیگه نمیکشه

98 بازدید | 21 پست

با ی پسر مجازی آشنا شدیم با هم سرباز بود مهر پارسال آشنا شدیم و آذر فهمیدیم از هم خوشمون میاد . همشهری من نبود و شهرش دور بود ازم . تا تیر ماه سرباز بود و اصلا نتونست بیاد ببینه منو از تیر تا آبان هم هر چقدر منتظر موندم بازم نمیومد . ن پولی داشت ن سرمایه ای .

اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه 

راسش منم خسته شدم سن حساسی بودم گفتم آخه تا کی دیگه بشینم که این بیاد یا نه الان ی سال گذشته هنوز ی بار نیومده منو ببینه واقعا دیگه سرد شده بودم ازش اصلا اعتمادی نداشتم ک بیاد خاستکاری یا نه . منم خاستکار سنتی راه دادم حالا یکی میشد یکی نه . نفر اخری خوشم اومد ازش و آشنا شدیم البته هنوز معلوم نیس که باهاش اوکی بشم یا نه چون که با ی سری چیزاش مشکل دارم . منم ب این پسره گفتم میخام باهات تموم کنم کلی گریه زاری حال بدی راه انداخت راسش منم دلم سوخت

اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه 

گفتم بابا خاستکار دارم خودت ک شرایط منو می‌دونی میفهمی چ زندگی دارم بیشتر از این نمیشد صبر کنم شروع کرد گریه زاری ک من ازهمه بیشتر دوستت داشتم من خوشبختت میکردم فلان . الان موندم چیکار کنم ؟ اینی ک اومده خاستگاریم راسش نمیدونم بشه یا نشه ولی اینم دل من خون کرده ینی من ظالمم؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

گفتم بابا خاستکار دارم خودت ک شرایط منو می‌دونی میفهمی چ زندگی دارم بیشتر از این نمیشد صبر کنم شروع ...

خب مگه مریض بگو عاشقی این راه بسم الله دوستم داری بیا خواستگاری 

گفتم بابا خاستکار دارم خودت ک شرایط منو می‌دونی میفهمی چ زندگی دارم بیشتر از این نمیشد صبر کنم شروع ...

من به کسی که دوستش داشتمم گفتم یا رسما بیا خواستگاری یا من نمیتونم به بقیه نه بگم 

حتی شرایطشم نداشته باشه با خونوادت صحبت کنه مردی که دل و جرئت نداشته باشه رو میخای چیکار

خب مگه مریض بگو عاشقی این راه بسم الله دوستم داری بیا خواستگاری

گفتم بهش . شرایط ندارع بیاد 

نه ظالم نیستی ولی نمیتونی تا ابد دست زیر چونه بزاری منتظر باشی دیگه یه مدت کوتاه تایم بده نتونست ... ...

قشنگ یک سال وقت داشت درسته شرایط اون خوب نبود ولی بی سال هم کم نیس 

اهمیتی نداره اون دلش بشکنه یا ن مهم اینه کسیو انتخاب کنی ک خوشبخت‌ترین کنهمنطقی انتخاب کن

میترسم اهش بگیره یا چون دلش شکسته خوشبخت نشم 

گفتم بهش . شرایط ندارع بیاد

خلاصه یه بار برای همیشه اتمام حجت کن و الکی خاستگاراتو رد نکن عذاب وجدان هم نداشته باش دختر کسی که دوست داشته باشه حاضر نیس به هیچ‌قیمتی از دستت بده

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 8 ساعت پیش
2791
2779
2792