2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خودم جهشی خوندم:) سوالی هست درخدمتم

مشکلی نداشتی؟مثلا اینکه از بچه های دیگه کوچیکتر بودی بزرگترا اذیتت نمیکردن؟ یا درس های اون سال برات سنگین نبود ؟

چه مقطعی جهشی خوندی؟

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

دخترم خونده امسال از اول اومده سوم

راضی هسی؟ براش سنگین نیست درسا؟

چطوری اقدام کردی؟ 

مثلا از پیش دبستانی میتونن برن کلاس دوم ؟

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

چرا میخوای جهشی بخونه؟

پنج سالشه اول و دوم که خوبه! درس های کلاس سوم هم بلده! 

از ریاضی اول تا سوم فقط ضرب حفظ نیست البته مفهومش میدونه 

خوندن و نوشتن و کلمه و جمله سازی و...همه بلده

مشکلی نداشتی؟مثلا اینکه از بچه های دیگه کوچیکتر بودی بزرگترا اذیتت نمیکردن؟ یا درس های اون سال برات ...

من میشه گفت سخت ترین شرایط ممکن رو برای جهشی خوندن انتخاب کردم

جهشی خوندن توی دوران دبستان و راهنمایی به مراتب سختیای خودشو داره ولی راحت تره

ولی من توی دبیرستان جهشی خوندم

اونم با یه رشته ی سخت ! ، تجربی.

سال دهم رو که توی مدرسه عادی خوندم و برای جهشی یازدهم اقدام کردم ، تابستونش خودمو اماده کردم و مرداد آزمون دادم یعنی درکل برای ۵ تا درس تخصصی و حدودا ۶ تا درس عمومی فقط بین آزمونهای خرداد دهم تا اخر مرداد وقت داشتم یعنی فقط ۲ ماه.

که خداروشکر به خوبی سپری کردم

چون معمولا ازمونای کسایی که میخوان جهشی بخونن با ازمون بچه های تجدیدی سال یازدهم ( پایه ای که طرف مدنظرشه جهشی بخونه) برگزار میشه و از اونجایی که ازمونای تجدیدیِ بچه هاروراحت طرح میکنن که بتونن پاس شن ، برای من هم طبیعتا راحت گذشت هرچند که جمع کردن اون حجم از درس توی دوماه کار راحتی نبود

ولی درکل ارزششو داشت و راضی بودم

دررابطه با تفاوت سنم با بچهای سال بالایی نه راستش اذیت نشدم چون تفاوت سنی و عقلی انچنانی ای بین یه بچه ی ۱۷ ساله و یه بچه ی ۱۸ ساله حس نمیشد

نه عزیز از پیش نمیشه رفت دوم باید حتما کلاس اول رو بخونن

من دخترم خیلی علاقه داشت و داره به درس خوندن از 4سال و نیم دیگه شروع کرد به خوندن و نوشتن کتاب های کلاس اول( داداشش اول بود کتابای اونو میخوند و مینوشت ) بخاطر کرونا پیش نرفت ولی همه رو خودش میخوند کلاس اول که رفت دیگه همه رو بلد بود و براش تکراری بود حتی درسای دوم هم بلد بود دیگه به معلم سپردم که موقع ثبت نام جهشی بهم اطلاع بده رفتم سایت ثبت نام کردم

من میشه گفت سخت ترین شرایط ممکن رو برای جهشی خوندن انتخاب کردمجهشی خوندن توی دوران دبستان و راهنمایی ...

خیلی هم عالی ان شالله موفقیت های روز افزون 

فک کردم دبستان جهشی خوندی

خیلی هم عالی ان شالله موفقیت های روز افزون فک کردم دبستان جهشی خوندی

نه

ولی اگر بچتون قصدش جهشی خوندن توی دبستانه حتما بفرستیدش

البته اگر فکر میکنید کششو داره و بهش فشار نمیاد چون بالاخره به نوبه ی خودش دروس سخته براش

ولی اینو بدونید که اگر واقعا هوشش رو داره اینکه هدایتش کنید به سمت جهشی خوندن  یه لطف خیلی بزرگ در حقش خواهید کرد که بعدا کلی ازتون ممنون خواهد بود.

نه عزیز از پیش نمیشه رفت دوم باید حتما کلاس اول رو بخوننمن دخترم خیلی علاقه داشت و داره به درس خوندن ...

خب خسته کننده هست براشون وقتی بلد باشن!  

من نمی‌خواستم تا این حد پیش بره چون میدونم کلاس اول خیلی خسته کننده میشه براش! ولی خودش علاقه داشت و هی رفت و اومد و سوال پرسید ... الان جمع و تفریق تکنیکی و فرایندی رو مثل اب خوردن حل می‌کنه دو رقمی و سه رقمی و...

نهولی اگر بچتون قصدش جهشی خوندن توی دبستانه حتما بفرستیدشالبته اگر فکر میکنید کششو داره و بهش فشار ن ...

مثلا چه مزایایی داره؟ 

الانم درسا براش سخت نیست و با همه بچه ها دوست شده

فقط روز اول  رفتم  باهاش  که خدا رو شکر یکی از دوستاش که کلاس ورزشی با هم میرن تو کلاسش بود و اینجوری احساس غریبی نکرد روز اول

و البته به معلم هم گفتم حواست بهش باشه چون غریبه بین بچه ها که خدارو شکر خیلی زود با همه دوست شد