2777
2789
عنوان

جهشی خوندن

| مشاهده متن کامل بحث + 131 بازدید | 21 پست
الانم درسا براش سخت نیست و با همه بچه ها دوست شدهفقط روز اول رفتم باهاش که خدا رو شکر یکی از دوست ...

خداروشکر انشالله موفقیت های روز افزونش رو ببینی

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

مثلا چه مزایایی داره؟

همینکه ببینه کشش و ظرفیتش بیشتر از همسن و سالاشه باعث بالا رفتن اعتماد به نفسش میشه

اگر باهوش باشه و هوش زمینه ای رو داشته باشه جهشی خوندن باعث افزایش بیشترِ هوشش هم میشه

وقتی زودتر بتونه به اهدافش برسه و زودتر از دیگران مدرکشو اخذ کنه

یا وقتی زودتر پا به دانشگاه بزاره و زودتر این لذتارو تجربه کنه.

واقعا توی همه ی حس و حالاش اللخصوص اعتماد به نفسش تاثیر داره پس من به عنوان کسی که خودش تجربه کرده حتما بهتون پیشنهاد میکنم 

البته بازم میگم

اگر واقعا هوشش رو داره وگرنه با فشار اوردن بهش فقط باعث زده شدنش از درس میشید.

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

همینکه ببینه کشش و ظرفیتش بیشتر از همسن و سالاشه باعث بالا رفتن اعتماد به نفسش میشهاگر باهوش باشه و ...

مرسی عزیزم از وقتی که گذاشتی و جوابمو دادی🥰🌺😘

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

خب خسته کننده هست براشون وقتی بلد باشن! من نمی‌خواستم تا این حد پیش بره چون میدونم کلاس اول خیلی خس ...

دقیقا همینه براش خسته کننده میشه دخترم می اومد میگفت مامان من چرا میرم مدرسه همش خانم این چیزای تکراری رو میگه فک کن مثلا بقول شما جمع فرایندی و تکنینکی انجام میداد دخترم  خانم تازه داشت شمارش از ۱تا ۵ رو به بچه ها یاد میداد یا مثلا دیگه اینو پای تابلو نمیبرد میگفت تو بلدی بزار با بقیه کار کنم اینم ناراحت میشد که چرا تو کلاس مشارکت نمیکنه  

خداروشکر انشالله موفقیت های روز افزونش رو ببینی

ممنون عزیزم همچین برا بچه شما 

اگه واقعا کشش رو داره حتما اقدام کن و اینکه ببین بچه ات از لحاظ عاطفی وابسته به دوستاش نباشه که بعدا آسیب روحی ببینه 

من به دخترم از جهشی  چیزی نگفتم فقط گفتم  دوست داری سال دیگه بری کلاس سوم گفت اره خیلی گفتم پس همکلاسیات چی گفت اونا که تو همون مدرسن زنگ استراحت میرم پیششون تازه دوستای جدید هم پیدا میکنم و از اینجور حرفا  فهمیدم زیاد وابسته نیست و میشه رفت جلو

ممنون عزیزم همچین برا بچه شما اگه واقعا کشش رو داره حتما اقدام کن و اینکه ببین بچه ات از لحاظ عاطفی ...

مرسی گلم

خداروشکر روابط اجتماعیش خیلی قویه زود دوست پیدا میکنه