2777
2789
عنوان

عفونت زخم پا و استخوان

1522 بازدید | 15 پست

عفونت زخم ممکنه به عفونت استخوان برسه؟

آنتی بیوتیک هم خوردم بعده ده روز استخون قوزک پام (نزدیک محل زخم عمیقم) درد میکنه یکم..ممکنه عفونت باشه؟خطرناکه؟

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی🥹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سفالکسین۵۰۰تا پنج روز بود دو ورق داد دکتر

برای زخمای کوچیک خوبه. اون درد مال تروما بوده ،عفونت استخون وقتی که زخم درمان نشه پیش میاد. 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷
برای زخمای کوچیک خوبه. اون درد مال تروما بوده ،عفونت استخون وقتی که زخم درمان نشه پیش میاد.

حب الان استخون پام کمی درد میکنه..ممکنه عفونت کامل رفع نشده بوده ینی دو ورق سفالکسین کامل نبوده براش و درمان نشده که هم استخونم درد گرفته و هم هنوز کمی قرمزه و ورم داره؟؟

حب الان استخون پام کمی درد میکنه..ممکنه عفونت کامل رفع نشده بوده ینی دو ورق سفالکسین کامل نبوده براش ...

بعیده مال استخون باشه. احتمالا تاندون کشیده شده من شرح حال بیماریتونم خوب نمیدونم ضربه بوده جسم تیز بوده چی 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷
بعیده مال استخون باشه. احتمالا تاندون کشیده شده من شرح حال بیماریتونم خوب نمیدونم ضربه بوده جسم تیز ...

با ژیلت بوده و عمیق هم بوده تقریبا..ده روز هم میگذره..محلش پشت مچ پام هست

این عکس الان هست و سمت راست زخمم ورم داره هنوز و قرمزه

زخمت داره خوب میشه فقط یک پماد تتراسیکلین بگیر روزی دو بار بهش بزن. 

زخمت داره خوب میشه فقط یک پماد تتراسیکلین بگیر روزی دو بار بهش بزن.

تا پنج روز اول همین پمادو میزدم..بازم بزنم؟؟

و اینکه خب زخمم داره خوب میشه ممکنه عفونت هنوز تو پام مونده باشه و درگیر باشه ک هنوز ورم داره و استخونش هم درد گرفته یکم؟؟

تا پنج روز اول همین پمادو میزدم..بازم بزنم؟؟و اینکه خب زخمم داره خوب میشه ممکنه عفونت هنوز تو پام مو ...

اون زخما با این زخما فرق میکنه.‌اگر خیلی وسواس داری برو دکتر 

اون زخما با این زخما فرق میکنه.‌اگر خیلی وسواس داری برو دکتر

راستش خیلی میترسم..نگه دکتر پاتو باید قطع کنن عفونتی شده😣همون دکتر عمومی برم خوبه؟

راستش خیلی میترسم..نگه دکتر پاتو باید قطع کنن عفونتی شده😣همون دکتر عمومی برم خوبه؟

آره برو