2777
2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1067111 بازدید | 25928 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون هانی جون ، اسکای جون حتما اون طرحی من می گم نیست چون اینایی که من دیدم گرده گل ها ش ظریفه داخل اش هم مثل چینی و آرکوپال سفید سفید نیست حالت مات داره
خدا جونم شکرت:)
سلآم بچه ها،اسکای جونم حرفاتو خوندم مبارکت باشه،منم تو شهرمون یه سرویس دیدم خیلی خوشم اومد مامانمم خیلی پسندید گفت حتما اینو میخرم،حالا فهمیدم اسمش چینی پیرکسه!!!من دورطلاییشو دیدم.راستی من این هفته میرم شوش همه ظرفامو بخرم هرچی بلدینو تجربه دارین بگین.عکساتو حتمااا بزاریا،من باموبایلم از سرکار آن شدم گریه!اسکای چینی گل برجسته چقد تخفیف گرفتی خوش به حالت!!چی گفتی انقد تخفیف داد؟!راستی شهره ماچینی پیرکس 400بود12نفرش!من میخوام30تایی مهمونمو به جای آرکوپال اینو بگیرم
Lilypie Pregnancy tickers
سلآم بچه ها،اسکای جونم حرفاتو خوندم مبارکت باشه،منم تو شهرمون یه سرویس دیدم خیلی خوشم اومد مامانمم خیلی پسندید گفت حتما اینو میخرم،حالا فهمیدم اسمش چینی پیرکسه!!!من دورطلاییشو دیدم.راستی من این هفته میرم شوش همه ظرفامو بخرم هرچی بلدینو تجربه دارین بگین.عکساتو حتمااا بزاریا،من باموبایلم از سرکار آن شدم گریه!اسکای چینی گل برجسته چقد تخفیف گرفتی خوش به حالت!!چی گفتی انقد تخفیف داد؟!راستی شهره ماچینی پیرکس 400بود12نفرش!من میخوام30تایی مهمونمو به جای آرکوپال اینو بگیرم
Lilypie Pregnancy tickers
سلام دوستان
اسکای جان مبارکه
این ظرفایی که اسکای و خانوم بلا گفتن منم میخوام مثل خانوم بلا برای مهمون بگیرم منم پرسیدم 12 نفرش 400
کلا 4تا نمایندگی داه 2تا شوش 2تا تیمچه اما قیمت تیمچه کمتر بود یادم نمیاد چقدر اما ارزون تر بود
من چون خیلی خوشم اومد کارتشو گرفتم آدرس 4تا نمایندگیش توش هست الان مامانم خونه نیست کارت تو کیفشه اومد خونه ادرساشو میذارم براتون اما بازار مطمینم ارزونتر میگفت