2777
2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1067113 بازدید | 25928 پست
سلام به همه
اسکای جان مبارکت باشه. من هم سرویس دم دستیم آرکوپال پیرکسه. اما توش طرح نداره ساده است. دو رنگ سبز و زرد گرفتم. من 6 نفره گرفتم اما بعدش پشیمون شدم که چرا 12 نفره برنداشتم. من از همون مغازه ای که سرویس چینی را گرفتم خریدم شد 125 تومن (6نفره) . اما ظاهرا با چیزهایی که شما می گید فرق داره ... به هر حال مبارک باشه.
من هم می گم تیمچه ارزونتر از شوش هست. اما شوش خیلی تنوع داره.
هانی جون سرویستو قبلا گذاشته بودی دیده بودم. اما بازم مبارک باشه خوشگله

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام رز جون خوبی
راستی عروسیت کی هست؟
من هم باید زودتر برم دنبال خرید مبل و سرویس خواب. احتمالا یافت آباد میرم. فکر کنم توی یافت آباد هم زیاد بگردیم بشه قیمت مناسب پیدا کرد.
راستی من لباس عروس هم سفارش دادم
مدلش را می ذارم براتون
عزیزم من اصلا معلوم نیست کی عروس بشم ولی از این وضعیت بد خسته شدم همسرم خونه رو زودتر اجاره کرده که خودش بشینه اخه مادر شوهر جان ارومیه هستند مهدی هم این اواخر زیاد می اومد خونه ما که دو تا خواهرام که کوچک تر از من هستند اخم و ... می کردند ما هم به این نتیجه رسیدیم که هر چه زودتر با هر مصیبتی شده عروسی رو بگیریم
خدا جونم شکرت:)
واییییییییییییییییییییییی

مبارکه ریحانه جونم....به سلامتی تو زیباترین شب زندگیت تنت کنی عزیزم....
آره گلم خوب یافت آباد رو بگردی چیزای ارزون و ارزنده خیلی هست....

هانی جون خیلی نازن....من دیونه ی اون دوتا عروسک شدم....عزیزم چند بار تایپ کردم ارسال رو که میزدم نمیومد و میپرید....کلا نمیتونستم تو نینی سایت پست بذارم
ریحاننننننننننننننننننننهههههههههههههههههههههههههههههه

خیلی ناز و شیکههههههههههههههههههههههههههههههههه................واییییییییییییییییییییییییی

مبارکت باشه گلی خانوم
مرسی دوستای گلم.
من هم هرچی می نویسم میپره
مرسی اسکای جوووون
رز جون ایشالله تو هم مشکلت حل شه زودتر بری سر خونه زندگیت
خانوومی من لباس را می خرم. قبلا به یه مزون عروس داده بودم پارچه هدیه بله برونم را برام بدوزه. کارش خیلی تمیز و خوب بود. لباس عروسم هم دادم همونجا. قیمتش هم خوب بود. کارش هم راضی هستم. گفتم دیگه ریسک نکنم بدم جای غریبه. تازه تخفیف هم گرقتم.
لباسم با تور سرم که بلنده شد 550 تومن