اسکای جونم خدا کنه بیاد جوابمو بدی گرییییییییییییییییه پرسیدم سرویس چینیت شبیه همونیه که من عکسشو گزاشتم؟؟؟ توش فنجون و قندون و شکرپاشو اینام داره؟؟؟ست صبحانه رو جدا هم میگیری؟؟؟
حتما دوست های گلم. مزون پرنسس. چهارراه جمهوری. خیابان لبافی نژاد، ساختمان تجاری 26. طبقه سوم. من واقعا از کارش راضیم. لباس های ۀماده هم داشت و قشنگ و تمیز بودن. اما من چون یه مدل دیگه غیر از آماده هاش می خواستم ترکیبی از روی ژورنال انتخاب کردم قیمت کرایه هم 450 می داد. البته من چون تور سرم بلنده تا ادامه دنباله لباسم و گل هم زیاد خواستم روی لباس کار کنه مثلا یکم گرونتر شد. اما خودش گفت تخفیف هم داده بهم. من که راضیم. اگه یه وقت خواستین برین بگین که بهش زنگ بزنم همون موقع و سفارش کنم هم تخفیف بده بهتون هم کار خوب براتون انجام بده
هانی جون نگران نباش. حتما خوب می شه لباست من هم پف زیاد گفتم باشه و کفش پاشنه بلند هم نمی پوشم. یعنی پاشنه 3-5 سانت می پوشم. مشکلی نداره. خیالت راحت باشه. من خیلی دنبال لباس بودم و خیلی اطلاعات جمع کردم. اگه قدت باشوهرت زیاد اختلاف نداره می گن بهتره لباس پفی باشه و از کمر هم پف دار شه نه از روی باسن. در ضمن لباس عروس هم همیشه خوشگله. حتی اگه دقیقا مثل ژورنال هم درناد باز هم قشنگ می شه. مطمئن باش. خیالت راحت باشه و دیگه انرژی مثبت بفرست فقط.
آنا جون من بعد از محرم صفر عروسیمه. یک ماه و نیم دیگه
هانی کار گیپور و کار دست هم قشنگ میشه. از کارهای آماده اش اگه دیدی که گیپور و کاردستشون تمیز بوده مطمئن باش مال تو هم تمیز و قشنگ می شه حتی اگه مدلش فرق داشته باشه