2777
2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1067112 بازدید | 25928 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کارت عروسی پسر عموی منم 1 مستطیل به اندازه ی نصف برگه A4 بود روش قهوهایی بود ی جنسی مثل جیر با نوشته های طلا کوب به نظر من قشنگ بود بد نبود اما بعضی ها میگفتن بیشتر از کارت شبیه ی تیکه موکت قهواییه
فریبا جان من سرویس قابلمه ام را 420 تومن و سرویس قاشق چنگالم را 380 خریدم. (البته با تخفیف)
قاشق چنگالم از این مدل هاست که جعبه چوبی داره
سرویس قابلمه هم 15 پارچه است که قابلمه چدن دو طرفه و ظرف لازانیا پزی هم داره
اسکای جون فکر می کنم یعنی اینکه تو وسایل برقیت را استیل بر می داری. بقیه وسایل مثل سرویس دم کنی و پلاستیک جات و ... را بنفش بردار. بعد مثلا یه رو قوری (یه جا اینو شنیدم) یا به توصیه من (ههههههه) یه گلدون سبز توی دکور آشپزخونت جا بده. اینجوری رنگ قالب بنفشه. اما اون یه تیکه جنس سبز خود نمایی می کنه.
یا مثلا برعکس. همه چی سبز ولی سرویس ادویه بنفش (مثلا)
البته من باز هم توصیه می کنم خودتونو درگیر یه رنگ نکنید. خسته کننده می شه. نمی گم هارمونی نداشته باشید و رنگوارنگ باشید. اما مثلا فکر کن بری توی آشپزخونه همه چی بنفش باشه حالا مثلا یکی دوتا جنس سبز هم اون وسط به چشم بیاد اما بعد از یه مدت دلتو نمی زنه؟
برو توی گوگل قسمت عکس ها. بعد kitchen را سرچ کن. کنار صفحه یه قسمت داره که می تونی رنگ قالب را مشخص کنی. مثلا بنفش را انتخاب کن عکس هایی که بیشتر بنفش داره توش را برات میاره.
سلام دوستای گلم
منم مثل خودتون در گیر و دار خرید جهیزیه هستم... می خواستم اگه قبلا توو این تاپیک در مورد فرش صحبتی کردید بهم بگید توی کدوم صفحاته؟چون ماشاله اینقدر تعدادش زیاده به صورت رندوم نمی تونم پیداش کنم!