2777
2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1067117 بازدید | 25928 پست
یافت آباد به اندازه کافی به ما که خونه اقواممون شمال شرقه دور هست:((چطور مامانم اینارو بیچاره ها 2روز بکشونم هم یافت آباد هم نعمت آباد!تازه فک کن از یه چیز تو یافت آباد خوشت میاد بعد میگی برم نعمت آبادم بگردم میری خوشت نمیاد باز باید یروز بری یافت آباد!!!!اینجوری خیلی بده که:((
راستی یه سوال
من یبار تنهایی خودم رفتم یافت آباد(همونجور که شوش و بازار و....رفتم برا دیدن جنسا و قیمتا و جو بازار)بعد سره یه سه راهی چند تا بازار بزرگ مبل(پاساژای باکلاسو)دیدم گفتم من همینجا پیاده میشم(رفتم مترو ترمینال جنوب بعدم ماشینای آذری رو سوار شدم بعدم از اونجا برا یافت آباد تاکسی گرفتم)ولی اونجا فقط همون 3-4 تا پاساژ باکلاسو با قیمتای نجومی داشت!!!یافت آبادی که شما میگین پس کجاست؟؟؟برم خودم بگردم
Lilypie Pregnancy tickers

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانوم بلا جون....یافت آباد که پیاده میشی...دو تا پاساژ نبش هست...
یکی پاساژ خلیج فارسه....
یکی دیگه هم یه ساختمون سفیده روش نوشته مبلمان استیل...
همینجا پیاده شدی؟

خانوم بلا جون میتونی یه کار کنی...خودت تنها بری نعمت آباد رو بگردی....(اگه پنج شنبه باشه منم باهات میام) شاید کلا هیچی نپسندی....بعد بری بافت آباد با خونواده ات که حتمامیپسندی
آها اره همونجا پیاده شدم
خوب فقط همون چندتا پاساژ باکلاسو داشت که!!!!
آره اسکای خیلی خوب میشه با هم بریم من معمولا 4شنبه و5شنبه ها میام تهران (الان 4 هفته اس نمیام!!!)این هفته ام که تعطیله ، هفته بعد میریم برا خرید ظرف و خرده ریزه بعدش میام :)
بچه ها یافت آباد اگه آشنا داشته باشی خفن تخفیف میدن ما 7-8سال پیشتر با یه آقایی از آشناهامون رفتیم واسه خرید اون خودش قبلا تو یافت آباد مغازه داشت اما بعدش تو چاردانگه کارگاه زده سر همین هم جنسارو میشناخت هم اینکه ما رو تو پاساژی که قبلا مغازه داشت برد باور کنید از دور میگفت مثلا این کار قمه یا فلان جاست
اون سال 400-500تومن واسمون تخفیف گرفت 5تا هم چکه 10ماهه دادیم یعنی هر دوماه یه چک
حسابی تخفیف بگیرین خیلیییییییییییییییییییییییییییییی گرون میدن
خدای خوب و مهربونم کمک کن کار من و شوشو زوده زوده زود درست شه
مرسی خدا جونم
آره جوجو جان اگه یافت آباد تخفیف نگیری مطمئن باش کلاه رفته سرت حسابی....
من مامان بابام خودشون چونهه میزنن شدید....

خانوم بلا جون خب باید میرفتی داخل پر از مغازه و پاساژ و بازراچه هستش....

مشکلی نداره من پنج شنبه تا ساعت 12:30 شرکتم...

میتونیم جایی قرار بذاریم و بریم...فقط قبلش همینجا برام پیغام بذار....
باشه اوکییییییییییییییییییی اسکای
منم تو همین نینی سایت دیدم یکی میگفت شوهرشو باباش مبل 11 میلیونیو تا 9 تومن چونه زدن!!!!!عجب چونه ای بوده خدا قسمت کنه دییییییییییییییییی
یعنی همون خیابونی که سرش پاساژ گنده هارو داشت میرفتم تو؟؟؟؟انقد خسته بودم اونروز که نگو قیافم تابلو بود داشتم از پا درد میمردم!هم شوش رفته بود هم بازار هم یافت آباد!!!تازه غروبشم میخواستم برگردم مازندران!!!!
باور کن اسکای جون تازه نشسته بودم سر درس جهیزیه رو کنسل کرده بودم ولی بچه ها آدمو اینقد میترسونن که آدم وسوسه میشه بره وسایلشو بخره،باز افتادم تو فاز خرید!!!!!!!
خدای خوب و مهربونم کمک کن کار من و شوشو زوده زوده زود درست شه
مرسی خدا جونم
آره گلم همون رو باید میرفتی تو...

همونطور باد چونه زد....

برادرم با دوستش رفته بودن یافت اباد ...قصد خرید هم نداشتن...همینطوری رد شدنی یه سرویس خواب بچه سوال میکنن(خانوم دوستش بارداربوده) طرف میگه 1.5....

میگه اونقدر بی میلی نشون دادیم و هی ایراد و این حرفا...صااحب مغازه فکر کرد قصد خرید داریم....خودش همینوطری هی قیمت رو 50 تومن 50 تومن آورد پایین...

اینام که دیدن فرصت خوبیه کلش رو میخرن 950.....