من تقریبا مدل پرده آشپز خونه توی ذهنم هست( شبیه مدل پرده آشپزخونه خونه خودمون ) البته اگر طرح بهتری نبینم. ولی هنوز در مورد رنگ و طرح پارچه فکر نکردم . و جایی رو هم نرفتم ببینم
ببین کلا 2 قسمته . یعنی یه چوب پرده وسط پنجره می خوره یکی بالاش بالایی می شه گفت به شکل هلال میاد پایین( یکم هم چین داره) و وسطی ساده میاد پایین( مثل همه پرده ها) اونم چین داره اگر پارچه خوشکلی باهاش پیدا کنی و لوستر های آشپزخونتو باهاش رنگ خلاف انتخاب کنی عالی می شه
توی خونه خودمون کاشی های آشپزخونه آبی لاجوردی هستن واسه همین پرده رو زرد و لوستر هارو نارنجی گذاشتیم. همه می گن خیلی خوشکله کلا رنگ پرده باید طیف رنگش مخالف کاشی ها باشه که نما داشته باشه
بچه ها جون من ازدواج کردم ولی گفتم اینجا در مورد فرش یه صحبتی کنم شاید به دردتون بخوره. پارسال فرش بلژیکی گرفتم. مدلی که من انتخاب کردم مثل فرش دستباف بود .حتی یه نفرم متوجه نشد که ماشینیه تا این که خودم بگم. از نظر گرما هم من راضیم. چون فکر نمی کنم کسی بخواد با وجود مبل رو زمین بشینه .خودمم تو خونه عادت دارم یه چیز پام باشه. تا حالا هم متوجه سرما نشدم. من پارسال متری 80 تومان گرفتم. خیلی ازش راضیم. امیدوارم کمکی شده باشه.
عزیزم ربطی نداره که چون تک دختری باید همه چیزو بخری اتفاقا روز بله برون بهترین موقع هست واسه گفتن به نظرم بابات اون روز بگه ایشالا ما هرچی در توانمونه واسه دخترمون جهاز می دیم.بعد بگه آقا داماد شما برنامت هست چی بخری که ما بدونیم نخریم دیگه؟و .................
کلا سعی کنید اولویت کارتون رو شیک بودن باشه بعد راحتی.چون ادم یه بار داره جهاز میبره ولی هرکدوم از این ها رو میشه تو زندگی بعدا 100 بار عوض کرد. و این خونه هست که سلیقه شما و خانوادتونو نشون می ده . پس تا می تونید شیک و با سلیقه بخرید. من به جای اینکه 10 تا جنس به درد نخور بخرم .یکی خریدم با مارک خوب و شیک .اون موقع نمی دونستم بقیه هم می فهمند. ولی بعدا دیدم نه مثل اینکه حواس بقیه جمع تره.همه متوجه شده بودن