سلام دوستان عزیز من قراره اگه خدا بخواد اریبهشت عروس بشم هنوز خرید جهیزیه رو شروع نکردم به نظر شما از کی شروع کنم ؟؟اول خرده ریز بگیرم؟؟آهان راستی فقگ ملافه هامو خریدم واسه خومون یاسی وبنفش واسه مهمون صورتی وزرشکی!!!!!!!
مسی جون سلام شروع کن عزیزم نذار ثانیه های آخر ..... اول لز آشپزخونت شروع کن........ لوازم برقی........ چون اگه از بزرگا شروع کنی لحظه آخر بی خیال خرده ها میشی .....اما بزرگا رو مجبوری بخری
ساناز جون اول برو میلاد نور یه نگاه بنداز که مدلا دستت بیاد اما موقع خرید حتما برو بازار بگیر....... تازه بازار میتونی سفارشم بدی چون اکثرا طاراحی هم می کنن........قیمتاشم خیلی مناسب تر از کریمخان و مخصوصا میلاد نوره
سلام به همه خانومای گا. اسکای جان. چه خوب کردی که این تاپیکو ایجاد کردی. من ازت ممنونم. منم عید عروسیمه. خانوما نذارید این تاپیک بره پایین. هر کی اطلاعات داره یا هر روز اطلاعات به دست میاره بیاد اینجا بگه. من برای لوازم برقیم خیلی گشتم اخرش: یخچال فریزر : کنوود900 سیلور لباسشویی: ال جی گیربکسی سیلور 650 اجاق گاز فردار: ولگا، سیلور 500 چرخ گوشت و اینارم مادرم از بچگی خریده: مونیلکس پلوپز هم مادرم: پارس خزر شوشو قراره که lcd و میزشو بگیره. من با شوشو با هم میریم خرید چون دوس دارم اونم نظر بده. خونه رو هم نقلی با همدیگه خریدیم. حالا برای سرویس چوب و اینا موندم چیکار کنم؟ پرده ها؟ و فرش؟
باید یاد بگیری جوری خسته شی که مزه چیزهای دو رو برت از بین نره.
سلام فرزانه جون ........خواهش میکنم خانومی...........مبارکه خانوم خانوما....... عزیزم مبل و پرده تو حتما باهم ست کن و یه رنگی انتخاب کن که خیلی خونتو خفه نشون نده..... فرش رو هم حتما رنگ روشن انتخاب کن .....همیشه وقتی بخوان خونه رو بزرگ نشون بدن کف رو روشن میکنن
مرسی که در مورد طلا کمکم کردی. خودمم طلاهای میلاد نورو که دیدم خیلی خوشم اومد. یه دستبند هم از اونجا گرفتم که مامانم سر عقد بهم داد حلقمو از بازار گرفتم .منو شوهرم ست گرفتیم ولی واسه شوهرم دقیقا مثل حلقه من دادیم همون جا از پلاتین ساختن. خیلی کارشون خوب بود
راستی اسکای تو دیروز قیمت گاز های رو میزی اخوان رو گذاشتی؟ من می رم به اون لینک فقط یه عکس کوچیک میاد که خوانا نیست. میدونی چه طور می تونم قیمتاشو ببینم؟